De Avenue lanceert ‘De Avenue L!VE Studio’s

Nu het coronavirus heel Nederland in zijn greep houdt en evenementenlocaties voor de tweede maal op rij haar deuren hebben moeten sluiten, gooit De Avenue in Breda het over een andere boeg. Ze zijn namelijk ‘De Avenue L!VE Studio’s’ gestart.

over een andere boeg

Vooral in deze tijd draait het om digitale ontmoetingen. De mogelijkheid om thuis te kunnen vergaderen, presentaties te kunnen volgen, mensen te ontmoeten en ga zo maar door. Om die reden heeft allround-evenementenlocatie De Avenue hierop ingespeeld. De studio’s zijn onder andere te gebruiken voor bijvoorbeeld talkshows, paneldiscussies, diploma-uitreikingen, presentaties, webinars, online vergaderingen, pubquizzen, en nog veel meer.

Jouw presentatie, meeting of evenement kan rechtstreeks worden uitgezonden via het internet en het is tevens mogelijk om de uitzending na afloop op je eigen digitale omgeving te plaatsen, zodat het publiek de uitzending nog eens terug kan kijken. Ook beschikt De Avenue over de mogelijkheid om 30 personen per studio te ontvangen voor bijvoorbeeld een hybride evenement.


De Avenue faciliteert twee totaal verschillende live studio’s. Studio 1; een moderne zakelijke studio en Studio 2; een authentieke studio. Beiden geheel naar jouw wensen in te richten en te customizen. In combinatie met de (technische) kennis en kunde die zij in huis hebben, wordt een unieke beleving gecreëerd en wordt ervoor gezorgd dat jouw live evenement bij de beoogde doelgroep (thuis) wordt ontvangen. En dat alles op veilige afstand. In beide studio’s zijn alle technische faciliteiten aanwezig om van jouw live activiteit een succes te maken. Zo beschikken de studio’s over onder andere een presentatie-wall, een desk, eigen kleedkamers, een green room en passend meubilair.

Ben je nieuwsgierig geworden naar De Avenue L!VE Studio’s en is je interesse gewekt? Neem dan eens een kijkje op de-avenue.nl en wie weet sta jij, één van je collega’s of medeorganisatoren, binnenkort live te presenteren in ‘De Avenue L!VE Studio’s.