De deuren van Loetje Breda zijn geopend

In het oude, sfeervolle pand uit 1955, waar voorheen Restaurant Mirabelle gevestigd was, is vandaag  Loetje Breda geopend. Het pand gelegen aan de Dr. Batenburglaan is grondig verbouwd tot een prachtig restaurant waar je kan lunchen, borrelen en dineren. 

Alleen een kopje koffie drinken? Ook dat is geen probleem! 7 dagen per week, vanaf 10 uur, is iedereen welkom om te komen genieten van alle gerechten op onze uitgebreide menukaart. Uiteraard heeft Loetje ook aan de zomerse dagen gedacht. Loetje Breda is namelijk voorzien van een ruim, mooi en zonnig terras. 


DE BEROEMDE BIEFSTUK OSSENHAAS

Op de kaart komen we heerlijke lunchgerechten tegen zoals Burrata met pitabrood of een clubsandwich met Pastrami. Daarnaast biedt de borrelkaart een selectie aan heerlijke bites én komen we tussen de hoofdgerechten uiteraard de beroemde Biefstuk Ossenhaas van Loetje tegen! 

Hierna nog trek in iets zoets? Ook de dessertkaart biedt voor ieder wat wils!


goed bereikbaar en gratis parkeren

Handig om te weten is dat parkeren gratis aan de achterzijde van het pand kan. Daarnaast is Loetje Breda heel goed bereikbaar, meteen zodra je van de snelweg afkomt is Loetje nog maar enkele minuten rijden.