De LED-run LEDS GO! voor de 2e keer georganiseerd in het Mastbos Breda

Na een succesvolle editie vorig jaar, wordt op donderdag 24 augustus voor de tweede keer een magisch verlichte run georganiseerd in het Mastbos. Tijdens de tocht door het bos en het Ginneken zijn zowel lopers als de route uitgedost met lampjes. De finish is middenin het Ginneken, waar tevens de afterparty plaatsvindt van LEDS GO!


De ledrun is een funloop in het mastbos van Breda, met afstanden van 4,7 en 10 kilometer. Zodra de zon ondergaat  op donderdag 24 augustus, beleef je als (hard)loper een magisch verlichte tocht door het Mastbos in Breda. De route voert de lopers langs prachtig lichtspel in het bos. De loop start en finisht midden in Bruisend Ginneken. Een mooie plek om de loopprestaties te vieren. 

Goed Doel 
Dit jaar ondersteunt LEDS GO! het project 'Samen spelen is samen leven, van Stichting Deví. Met 'Samen spelen is samen leven' gaat Deví een natuurlijke speelplek realiseren waar kinderen met en zonder beperking samen kunnen spelen. Alle opbrengsten van LEDS GO! gaan naar Stichting Deví.

PROGRAMMA LEDS GO! 2017 - donderdag 24 augustus 
18.00 uur:       Vanaf deze tijd kun je je startbewijs ophalen bij Boerke Verschuren op de Ginnekenmarkt
20.50 uur :      Warming up
21.00 uur :      Start LEDS GO! for real (10 km)
21.01 uur :      Start LEDS GO! for a run (7 km)
21.03 uur :      Start LEDS GO! for a walk (4km)|

De lopers finishen vlak voor de entree van de braderie op de Ginnekenmarkt, een mooie plek om de prestaties te vieren!


Kaartverkoop via deze link

Prijs per kaart: € 12,50