Wijnen met een verhaal bij Mitra Drankenspeciaalzaak Gé Reuvers

Jordan Winery wordt gerund door Gary en Kathy Jordan. Het echtpaar Jordan nam het estate over van de ouders van Gary in 1992. Gary is geoloog en gebruikte zijn kennis om de bodem te analyseren en zorgde er zo voor dat ieder druivenras op de juiste plek werd aangeplant. Goede keuzes want hun wijngaarden zijn nu voldoende volwassen om prachtige wijnen te produceren. 

WIJNEN VAN HOGE KWALITEIT

Andere producenten zijn nog maar net begonnen met de aanplant van de juiste stokken op de juiste ondergrond. Jordan is het enige estate in Stellenbosch dat wijngaarden bezit die in elke windrichting staan aangeplant. Het is een echt familiebedrijf waar al jaren wijnen van hoge kwaliteit worden gemaakt. Ze combineren de rijpe, geconcentreerde en fruitige toegankelijkheid van de Nieuwe Wereld en de complexe structuur van klassieke wijnen.

De wijnen worden internationaal enorm gewaardeerd en zijn al verschillende malen in de prijzen gevallen. In 2014 werd zelfs de ‘gewone’ Barrel Fermented Chardonnay gekroond tot ‘Beste Chardonnay van de Wereld’ door Decanter! Niet alleen maken zij uitstekende wijnen, ook het estate is een bezoek waard.
Dichter bij huis, bij MItra Drankenspeciaalzaak Gé Reuvers, vind je een selectie van de mooie wijnen die Gary en Kathy Jordan maken. Benieuwd? Loop gerust eens binnen bij Mitra Drankenspeciaalzaak Gé Reuvers in winkelcentrum De Burcht.