Een ware chocolade belevenis bij de opening van Chiqueolatte in Breda!

Goed nieuws voor dé echte chocolade liefhebbers. Vanaf woensdag 10 november gaat Chiqueolatte in Breda officieel open! Aan de Ginnekenweg 59 kun je genieten van speciale chocolade, versgemalen koffie, de heerlijkste soorten thee, verse patisserie en lekker eten met elk een eigen verhaal. 

Chiqueolatte wil hun concept graag verder uitbreiden in Nederland en heeft al meerdere vestigingen waaronder in Rotterdam, Utrecht en Amsterdam. Het is een modern concept met een combinatie van een espressobar, lunchroom en restaurant. Chiqueolatte is de plek waar de hele dag 'food & drinks to feel good' wordt geserveerd en de mensen in een prettige omgeving met de juiste gerechten worden samengebracht.

Om het unieke concept van Chiqueolatte te ontwikkelen hebben zij de hele wereld afgereisd voor de juiste inspiratie. Het doel is om de gasten blij te maken met de juiste ingrediënten, de heerlijkste smaken, geuren en sensaties. Je wordt volledig meegenomen in deze reis en ontdekt een wereld vol verrukkelijke en unieke smaken in verrassende combinaties. 

Good food is the foundation of genuine happiness

Chiqueolatte is stijlvol ingericht waar je heerlijk kunt genieten van lekker eten, chocolade, koffie en verschillende soorten thee. Het heeft een ontspannende, toegankelijke en verfijnde sfeer waar iedereen zich op zijn gemak voelt. Zin om bij te kletsen met vrienden of familie, terwijl je geniet van de heerlijke chocoladefondue? Dat kan in de gezellige loungehoek of in een van de Tiny houses.

Woensdag 10 november gaat Chiqueolatte Breda officieel open. Eindelijk kunnen we nu ook in Breda genieten van alle lekkernijen van Chiqueolatte! Om dit feestelijke moment te vieren kun je aanstaande woensdag terecht aan de Ginnekenweg 59 voor een gratis koffie- of theesoort naar keuze. Met wie ga jij genieten van jouw eerste koffie bij Chiqueolatte? Volg ze voor meer informatie op Facebook en Instagram en tot woensdag!