De Roos schoenen gaat verhuizen!

De Roos schoenen was ruim 30 jaar te vinden aan de Ginnekenweg. Nu zijn ze echter uit hun jasje gegroeid en daarom verhuizen ze MORGEN naar een nieuw pand! Wij waren nieuwsgierig naar de plannen en gingen daarom langs in de winkel. Eigenaren Gido en Chantal vertelden ons vol enthousiasme over deze mooie uitdaging!

Het nieuwe pand is ongeveer 2,5x zo groot!


Deze winkel van Van den Assem wordt De Roos schoenen

Vanaf morgen is De Roos schoenen te vinden aan de Wilhelminastraat 28, in het pand waar nu een winkel van Van den Assem gevestigd is. De nieuwe winkel ligt dicht bij het huidige pand, maar is wel een heel stuk groter! Door de extra ruimte kan de collectie schoenen beter en ruimer gepresenteerd worden, maar er is ook ruimte voor nieuwe merken! 

Het assortiment van De Roos zal naar twee kanten worden uitgebreid. Er komen nieuwe merken bij aan de fashionkant, maar ook aan de comfortkant komt er nieuw aanbod. Na de verhuizing zullen bijvoorbeeld de merken Bronx, Elena Iachi, Sendra, Harris, UGG en Gabor in de winkel te vinden zijn en dit is slechts een deel van de nieuwe merken die ze gaan verkopen!

MAAK KANS OP 1 JAAR LANG GRATIS SCHOENEN

Morgen openen de deuren en speciaal daarvoor hebben ze een hele leuke actie! Kom jij in de week van 28 februari tot en met 7 maart langs bij de nieuwe winkel? Dan maak jij kans op 1 jaar lang gratis schoenen! 

Tot snel bij De Roos!