De start van het picknickseizoen bij Streken!

Het kwik loopt weer op, de verwarming kan straks echt uit. Heerlijk! Loop je weer naar buiten in je korte broek, hoor je de vogels fluiten en zie je de zon weer hoog aan de hemel. Dan kun je weer terrasjes pakken, picknicken, naar het strand gaan, heerlijk in het park liggen of met een bootje varen. Krijg jij ook al zin? Streken kan niet wachten tot het zo ver is!

Summer is coming!

Vanaf dat moment kun je bij Streken terecht om deze zonnige momenten nog lekkerder te maken. Bestel een picknick! Deze zijn uit te breiden met een gekoelde fles bier en/of wijn. De picknicks zijn volledig verzorgd, waarbij je alles mag houden, zoals ook het kleedje. Zo ben je vrij om te gaan en staan waar je wilt. Ook ideaal voor de Parkies in het Valkenberg.  

Op dit moment zijn de medewerkers van Streken bezig met de laatste voorbereidingen, zodat het picknick seizoen straks goed van start kan gaan. Op Facebook en Instagram zal het startschot voor het picknickseizoen gegeven worden, waarbij Streken een picknick voor 2 personen weggeeft. 

Wiljij kans maken? Like Streken dan op Facebook of volg Streken op Instagram!