De vacatures van Hotel Nassau en Liefdegesticht check je hier!

Hotel Nassau Breda is een uniek hotel op historische bodem in het centrum van Breda. Het heeft mooie luxe kamers, feesten en een culinair restaurant genaamd Liefdegesticht. Wil je werken in het beste hotel van Nederland? Lees dan gauw verder!


Hotel Nassau Breda is gevestigd in één van de oudste straten van Breda waar je de historie van deze bijzondere locatie kunt ontdekken, namelijk in de Nieuwstraat. Het hotel vindt het belangrijk dat de gasten genieten en tot rust komen. Het hotel beschikt over mooie luxe kamers, 5 vergaderzalen, een neogotische kapel en een culinair restaurant genaamd Liefdegesticht. Hotel Nassau Breda is uniek omdat het concept is gebaseerd op de historie van Breda. 

In het hart van Breda bevindt zich de culinaire hotspot restaurant Liefdegesticht, dit is een verlengde van Hotel Nassau Breda, gevestigd in een voormalig klooster. Je kunt er heerlijk eten en de koks verheffen goed eten tot een religie. 

Bij Hotel Nassau Breda staan een aantal leuke vacatures open. Het werk wat je doet in dit hotel en restaurant vind je nergens anders. Het is geen één dag hetzelfde waardoor je jezelf snel ontwikkelt. 

Restaurant Liefdegesticht is op zoek naar koks.

 • Chef-kok
  Binnen het prachtige keukenteam is Hotel Nassau Breda op zoek naar een creatieve, inspirerende leider met ervaring in een goed aangeschreven fine dining restaurant die Liefdegesticht nog verder op de kaart kan zetten en nog meer. Benieuwd? Kijk hier de vacature!
 • Chef de partie
  De Chef de Partie maakt met passie mooie gerechten klaar voor de gasten. Als ondersteuning van de Chef-Kok bereid je gerechten/gerechtgedeelten volgens recept en planning. Ben je benieuwd naar de verdere taken? Kijk hier de vacature!
 • Zelfstandig werkende kok
  Ook als zelfstandig kok bereid je mooie gerechten voor alle gasten. Bekijk de vacature hier
 • Ontbijtkok
  Ben jij een ster in het maken van ontbijt? Als ontbijtkok ben je volledig verantwoordelijk voor het verzorgen van het complete ontbijt voor hun hotelgasten. Check de vacature hier
 • Leerling zelfstandig werkend kok
  Nog aan het leren? Geen probleem! Als leerling word je opgeleid tot koken leer je alle fijne kneepjes van het vak. Lees hier meer.

Ben jij enthousiast geworden? Wacht dan niet langer en stuur gauw jouw motivatie en CV voor de functie die het best bij jou past!