Dit is de nieuwe eigenaar van De Veestallen: Bing Pal!

Wij spraken Bing Pal, de trotse nieuwe eigenaar van De Veestallen in het gezellige Belcrum! Een pand dat 4 jaar terug nog verbouwd is, met een prachtig interieur. De Veestallen heeft maar heel kort te koop gestaan want Bing was er zeker van: "daar wil ik zitten!".

Bing is een echte horeca man. Hij begon op zijn 15e in de afwas, leerde alles bij Van Asch Horeca, als bedrijfsleider bij De Fazant in Ulvenhout en Café Noir in het Ginneken. Nu, op 29-jarige leeftijd is hij eigenaar van dit prachtige restaurant. 

Bing is, sinds hij vanaf 1 november eigenaar werd, druk bezig met zijn plannen voor de zaak. Het terras gaat aangepakt worden: zo komt er aan de buitenkant één grote lange bank langs de voorgevel, hier zakt de zon perfect aan het einde van de dag en kun je in de zomer nog lekker lang genieten. Het restaurant moet laagdrempelig blijven, voor iedereen toegankelijk. Bing wil 3, 4 en 5-gangen aanbieden maar wil het ook mogelijk maken losse gerechten te bestellen. Wil je een rustige avond of all-out, alles is mogelijk. 


Goede vrienden van Bing staan nu als duo in de keuken: Bas van Oosterbos (chef), afkomstig van De Kleine Wereld en Max Lijklema (chef), afkomstig van Restaurant Uijttewaal, zijn nu beide chef bij De Veestallen. “Dit is het duo wat ik het allerliefste in de keuken wilde!” zegt Bing lachend.

Een grote opening staat zeker op de planning en dat belooft een feestje te worden! Hier volgt nog verdere informatie over met een datum.