Dit weekend in Breda: Sabreren bij Pinot, nieuwjaarsrecepties, concerten en meer!

Het is weer vrijdag en dat betekent aftellen tot het weekend! Er is weer genoeg te doen in Breda dus we hoeven niet stil te zitten de komende dagen. In dit artikel hebben we 6 evenementen van dit weekend in de spotlight gezet. Check alle evenementen ook in de BredaCityApp.

FRI-NALLLY, WEEKEND!

Hora del vermut - nieuwjaarsborrel


Bij Pinchosbar Vermut aan de Koninginnestraat in Oranje Zuid, wordt vrijdag 5 januari het glas geheven op 2018 tijdens de nieuwjaarsborrel! Tussen 17:00 uur en 22:00 uur krijg je een gratie pincho bij elke drankje. 

Dok 19's nieuwjaarsborrel & truntable takeover ft. moon &ezd

Het nieuwe jaar is net begonnen en Dok19 nodigt iedereen vrijdag 5 januari uit om gezellig op het nieuwe jaar te proosten tijdens de Dok19 Nieuwjaarsborrel. Vanaf 18:00 uur trakteert Dok19 op een borrel tot dat het fust op is, dus kom gezellig proosten en hangen tot diep in de nacht! Vanaf 21:00 uur staan Dokter Moon en DJ EZD klaar voor de verlenging van de borrel en zullen ze weer de heerlijkste tunes draaien om het eerste weekend van 2018 goed in te luiden. 

Gemeentelijke nieuwjaarsreceptie in de Grote Kerk

Het stadsbestuur van de gemeente Breda wil de inwoners van Breda op zaterdag 6 januari 2018 graag van 16.00 tot 18.00 uur ontmoeten op de gemeentelijke nieuwjaarsreceptie in de Grote Kerk. Net als in 2014 voor het eerst gebeurde, zullen de leden van de gemeenteraad en van het College van Burgemeester en Wethouders de bewoners van Breda op een bijzondere manier ontvangen. Zij gaan wederom zelf aan de slag. Wanneer je de receptie bezoekt op 6 januari zullen de stadsbestuurders het hapje of drankje zelf aan je serveren.

Daarnaast wordt voor leuke activiteiten voor de kinderen gezorgd, zodat de jongste inwoners van de stad gewoon mee kunnen komen en zich niet hoeven te vervelen.

WC Experience in MEZZ

Al meer dan 25 jaar timmeren zij aan de weg, als één van de beste dialectbands van Nederland. WC EXPERIENCE, dé Brabantse Rock ’N lol band. Inmiddels hebben de 5 muzikanten 12 albums uitgebracht met knallers zoals ‘Maag ik hier rooke?!’ en ‘Solex’. Met hun Brabantse onzinteksten op bestaande nummers weten zij van elke plek een compleet muziekcircus te maken. De mannen staan voor de 7e keer in Mezz en ook deze keer zullen zij een onvergetelijke avond vol fouten teksten en hossende mensen verzorgen! Wanneer? Zaterdag 6 januari vanaf 21.00 uur. 

Bredaas kampioenschap Sabreren


Ter ere van het 4-jarig bestaan van Wijnbar Pinot vindt op zondag 7 januari de 3e editie van het Bredaas Kampioenschap Sabreren plaats bij de wijnbar op de Grote Markt! Voor €50,00 koop je een fles Louis Roederer Brut Premier en heb jij volgens de jury de mooiste sabrage dan win je een fles Louis Roederer Cristal! Meer informatie: reserveren@wijnbarpinot.nl of 076 5329077.

Nieuwjaarsborrel bij El Patio Pintxos y Vinos


Zondag 7 januari wordt er bij El Patio aan de Haven geproost op het nieuwe jaar! Bij binnenkomst ontvangen alle gasten een gratis glaasje Cava, heerlijke paella en kun je er voor het laatst genieten van het Kerst&nieuw menu. Voor de nieuwjaarsborrel heb je een uitnodiging nodig, die je bij het personeel achter de bar kunt verkrijgen. 

Nieuwjaarsconcert: Live band KAAL bij Het Zwarte Schaap

Cafe Het Zwarte Schaap start het nieuwe jaar vol frisse energie met een nieuwjaarsconcert van live band KAAL. KAAL speelt bekende en minder bekende popsongs, van rustige, mooie songs tot vlotte swingende nummers, moderne hits en onbekende nummers uit een ver verleden. Ben jij er 7 januari bij?