Dit weekend in Breda: Crazy Pianos, Spring Party, Griekse live muziek en veel meer!

Het is weer weekend! Aangezien de werkweek er al weer bijna op zit hebben wij voor jou een greep uit de leukste evenementen van dit weekend op een rijtje gezet! Check alle evenementen ook in de Breda City App.

Thank god it's Friday!

Crazy Pianos - 10-jarig Jubileum


Crazy Pianos vieren hun tienjarig bestaan met een spetterend nieuw jubileumprogramma in het Chassé theater! Achter, op en onder de brandweerrode piano’s gooien de beste pianisten ter wereld alle remmen los voor een muzikale achtbaan met de allergrootste hits. De hele avond lang heerlijk swingen en meezingen voor jong en oud, als je maar van muziek houdt! Voor meer info & tickets klik hier!

Brandpunt Brand new!

Brandpunt heeft een facelift gekregen en is weer als Brand New! Je word uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in de vernieuwde winkel en om gezellig een drankje te komen doen! De winkel is geopend vanaf 12:00!

Griekse Live Muziek bij Restaurant Orestis


Live muziek, onder het genot van heerlijke Griekse gerechten? Kom dan op 23 en 24 maart naar Orestis in Etten-Leur! Orestis houdt regelmatig een gezellige avond met live muziek. Wil jij dus een unieke avond live muziek meemaken, lekker eten en drinken, reserveer dan nu via: restaurant-orestis.nl/etten-leur.    

FRESH | Hef, Yung Nnelg, Leafs, ANBU & more

FRESH is de nieuwe indoor hiphop-night van MEZZ en Boogiedown! Niet zomaar Hiphop, maar live acts die onderscheidend zijn! Met artiesten als Hef, Yung Nnelg en Leafs. Koop hier je tickets en zet jezelf aanwezig op Facebook!

Verknipt Breda met I Hate Models

Op zaterdag 24 maart komt Verknipt weer naar de Graanbeurs in Breda! Met de beste techno & house. Bekijk hier alvast de line-up! Ga voor tickets naar: www.verknipt.org/tickets 

SPRING PARTY

Op zaterdag 24 maart viert De Paskaemer de start van het voorjaar met een geweldige Spring Party. Deze zaterdag staat de Paskaemer geheel in het teken van de leukste nieuwe voorjaarslooks. Er is de hele dag een echte Barbier van Bethe Hair & Colours in de winkel aanwezig, die zorgt voor perfect gestyled haar! Daarnaast is er ook een professionele Barista in de winkel die de beste koffie serveert en de specialist van Blackstone is aanwezig voor de presentatie van de nieuwe Colourful Summer Collection. Hij geeft uitleg over de producten en laat zien hoe jij er dit voorjaar helemaal hip bij kunt lopen! Tijdens de Spring Party wordt ook de opening van de shop-in-shop van Rough Label gevierd. Laat jouw Rough Label tas customizen en profiteer de hele dag door van leuke give-aways!