Dit weekend in Breda: Wifeys, Oktoberfestival, Artist Talk en Bokkentocht

Er is weer genoeg te doen in Breda dit weekend. Op vrijdagavond kun je je heupen losgooien op de beste hip hop, r&b en dancehall muziek. Kun je in gesprek gaan met Mart Visser tijdens zijn artist talk én kun je genieten van lekkere bokbiertjes tijdens de Breda Bokkentocht. Lees je mee? Je kunt alle evenementen ook bekijken in de BredaCityApp.

DE BARONES MEETS BENTHE LIEM

Benthe Liem is sinds een paar jaar bekend als influencer op Instagram, haar account heeft meer dan 133.000 volgers. De 20-jarige fashionista werkt onder meer samen met merken als Levi's, Vans, H&M, Cluse en Ray-Ban. Vanaf 13.00 uur is Benthe aanwezig in de Barones. Bezoekers kunnen haar ontmoeten en met haar op de foto. Ook kun je, door ter plekke een kaartje in te vullen, meedoen met de prijswedstrijd. Om 14.15 uur maken we de winnaar bekend. Deze gelukkige winnaar mag aansluitend een uur lang met Benthe shoppen in de Barones met een cheque ter waarde van maar liefst €250,-! De overdekte en compleet vernieuwde winkelpassage de Barones ligt midden in het historische hart van Breda. Je vindt hier o.a. winkels van Mango, Hudson's Bay en Pull & Bear.

Wifeys - annie's playground


Gooi je heupen maar los vrijdagavond 12 oktober! In de gloednieuwe club CUE vind vrijdag Wifeys - annie's playground plaats. Een steamy nacht bomvol sexy en flirty vibes. Dit wordt dé nacht waar je all out kunt gaan op de beste hip hop, r&b en dancehall van vroeger en van nu. Dit in combinatie met een expositie van een van de beste locals: Sooffosho! 

Oktoberfestival

Bist du bereit? Dit jaar is het weer zo ver... Oktoberfestival 2018! Het bier staat al koud voor vrijdag 12 oktober, de lekkerste gerechten zullen weer gemaakt worden, de muziek zal weer goed zijn, maar vooral die oktober sfeer wil je niet missen! Vorig jaar was het een geweldig feest en dat zal het dit jaar natuurlijk weer worden. Bestel je kaartje snel, want de ticketverkoop gaat hard!

Kunsthuis breda artist talk met mart visser


Mart Visser, een grote naam in de haute-couture en tevens kunstenaar. Dit weekend opent zijn solo-tentoonstelling 'Mart Visser 3.0' in Kunsthuizen. De expositie 'Mart Visser 3.0' is te zien van 12 oktober tot en met 4 november in Kunsthuis Amsterdam, Kunsthuis Leiden en Kunsthuis Breda. Op 14 oktober vind er een Artist Talk plaats van 14.00 tot 17.00 in Kunsthuis Breda, waarbij Mart Visser aanwezig zal zijn om in gesprek te gaan met jou! Kom jij ook?

Breda bokkentocht

Dit jaar is al weer de 5de kroegentocht van het jaar! 7 Bokbieren in 7 verschillende cafés. Dit jaar zullen Café Sam Sam, Biercafé Catch 22 Breda, Dok 19 Breda, Café Restaurant Brouwerij De Beyerd, Studio Dependance, Publieke Werken en Café Zeezicht! Kaartjes kun je kopen bij de deelnemende Cafés. Zien we jou ook op 14 oktober?