Een kijkje bij EDEN Summer Terrace Breda

Vorige maand opende EDEN Summer Terrace de deuren aan de Rijsbergsebaan 9 in Breda. De locatie ligt op steenworp afstand van de Galderse Meren en is daarom de perfecte locatie voor een zomerse borrel. Lees verder en laat je meenemen in deze nieuwe summer hotspot. 

EDEN Summer Terrace heeft een groot buitenterras met strandzand en veel gezellige zitjes. Door de zomerse aankleding en strandsfeer lijkt het net alsof je jezelf in een strandtent op Ibiza waant. Strandstoelen, hangmatten, loungebanken en zelfs een grote schommel... EDEN heeft het allemaal.

Daarnaast is er een grote DJ booth met een indrukkende muziekinstallatie. In de avond verandert het strand dan ook in een echte feestlocatie met veel sfeervolle verlichting. Cocktail in de hand, voetjes in het zand en genieten van heerlijke beats. Wat wil je nog meer?


EDEN Summer is van donderdag tot en met zondag van 14:00 tot 01:00 uur geopend. Daarnaast is de locatie ook te huur voor privé of zakelijke evenementen. Er worden ook regelmatig evenementen georganiseerd, bekijk hier de volledige agenda. Op zaterdag 20 augustus mogen de heupen los op RnB van HipHop plaatjes van toen en nu! Klik hier voor meer info over REWIND.