Een heerlijke geur komt je tegemoet; de Notenbar in Breda is geopend!

Een week geleden opende foodondernemer Lodewijk Dirven, de Notenbar aan een van de bekendste winkelstraten van Breda. Met een centrale ligging aan de Ginnekenstraat, een breed assortiment aan heel veel lekkers en gezonde mixen, hebben we er een nieuwe hotspot bij in Breda. Wij liepen onze neus achterna en stapten binnen bij de Notenbar waar de hele dag door verse nootjes gebrand en verkocht worden. 

Breda goes nuts!


De geur van vers gebrande noten komt je tegemoet in de onlangs geopende notenbar. We krijgen een warm welkom door deze heerlijke geur en worden vriendelijk begroet door eigenaar Lodewijk als we de winkel binnenlopen. Lodewijk komt uit een familie die al sinds 1965 actief is in het vak en draait zelf al 30 jaar mee binnen de branche. 

jarenlange ervaring maakt hem een échte vakman! 


De eerste week sinds de opening is een succes geweest. Niet alleen de dagelijks vers gebrande noten, maar ook de cadeaupakketten (notenmixen in combinatie met een mooie selectie gangbare wijnen) vliegen de deur uit. 

In de winkel worden de hele dag door noten gebrand, waardoor je altijd verse en vaak nog lauwwarme nootjes hebt. Naast de diverse soorten stelt Lodewijk ook speciale Bredase mixen samen die kant en klaar gekocht kunnen worden. Ga je voor de Valkenberg-, Baronie-, Nassaumix of traditionele Studentenhaver? 

De Notenbar is geopend tijdens de reguliere winkeltijden. Wij zijn fan en hebben voortaan verse nootjes bij het ontbijt en bij de borrel! Het is zeker de moeite waard om eens binnen te lopen en te proeven.