Een kijkje bij het nieuwe Gusto Di Pol in Princenhage

Pol's Patisserie & IJs was al een begrip in Princenhage en van velen de favoriete plek om een ijsje te halen. In mei heropende de zaak onder de naam Gusto di Pol met een grote uitbreiding. Naast het heerlijke ijs kun je er nu ook terecht voor ontbijt, lunch, diner en een groot aanbod aan chocolade en cadeaus in de winkel.


Als je de zaak binnen stapt loopt je recht op de nieuwe ijsvitrine af. Links daarvan staat een Italiaanse driewieler met allerlei lekkernijen die je kunt kopen. Een andere eye-catcher is de grote chocoladefontijn!

Rechts van de ijsvitrine is een doorgang naar het oude pandje van Pol's Patisserie & IJs. Hier staat nu de pizza oven en kun je ook pizza's afhalen. 

Als je doorloopt naar achteren loop je langs de mooie nieuwe bar en kom je in een gezellig zithoekje terecht. Een heerlijke plek om rustig een kopje koffie te doen of te genieten van een lekker lunch. 


Vanuit hier is er een doorgang naar het restaurant dat in twee ruimtes is verdeeld. In het eerste deel zijn veel warme en aardse kleuren gebruikt. Er is ook een grote tafel waar je met een groep tot acht personen kunt dineren. 

Via een smalle doorgang kom je in de laatste ruimte, waar het thema Italië duidelijk naar voren komt door de foto's aan de muur. Verder vallen de prachtige oude balken in het plafond direct op. Een zeer sfeervolle plek om gezellig te dineren. Op het menu staan naast pizza’s ook antipasti en salades. Gusto di Pol is iedere avond tot 22:00 geopend.


Uiteraard heeft het terras van Gusto di Pol ook een uitbreiding ondergaan. De perfecte plek om even te genieten van een Italiaans ijsje of een lekker hapje en drankje.