Een kijkje bij Slijterij "De Druiventros"

Slijterij "De Druiventros" bestaat dit jaar 60 jaar(!) en inmiddels staat de derde generatie Van der Corput klaar om je te helpen met alles wat met drank te maken heeft. Wij namen een kijkje! Ben je benieuwd? Lees dan snel verder... 


Peter van der Corput en zijn vrouw Anja zijn de derde generatie van "De Druiventros" en hebben een ontzettend breed assortiment aan verschillende dranken in allerlei prijsklassen. Ben je opzoek naar een speciale en/of unieke fles, dan moet je bij "De Druiventros" zijn. Er zit vast iets tussen wat precies bij jou past, want hier hebben ze namelijk echt ALLES op het gebied van drank! Ook verkopen zij "Eght Bredaasch" bier en "Eghte Bredaasche" likeur en kruidenbitter. Dit is door "De Druiventros" gekeurd en gekozen en alleen hier verkrijgbaar. De slijterij is te vinden op Hoogeind 6 bij het Brabantpark waar je altijd van harte welkom bent.

Als je binnenstapt kijk je uit op een wijnkelder die destijds door vader Bram van der Corput is gegraven en gebouwd. "De Druiventros" heeft meer dan 300 verschillende wijnen, 300 soorten malt whisky en 100 blended whisky's. 

Als je iemand wilt verrassen met een cadeau of gift, dan is er een cadeauhoek in de winkel. Anja staat voor je klaar om iets leuks te maken voor je, maar je kan natuurlijk ook zelf iets samenstellen.


Door de huidige situatie met Covid-19 is het ook mogelijk om je dranken te bestellen en/of klaar te laten zetten. Het kan in de auto worden gezet of thuis worden gebracht. Als u voor 12.00 besteld wordt het dezelfde middag nog geleverd.

Heb je nu zin gekregen in een lekker biertje, een goede wijn of wat voor drank dan ook? Kom dan snel langs bij "De Druiventros"!