Escape room 'The Island' voor thuis!

Escaping Breda heeft iets leuks bedacht om je tijdens de feestdagen goed te  vermaken thuis! Krijg de ervaring van een echte escape room nu ook bij jou thuis met 'The Island' escape room voor Serious Request! Haal door te spelen geld op voor Serious Request! Gaan jullie de uitdaging aan? Deze escape room is geschikt voor jong en oud, families en collega's! Scoor hem nu en leef je uit!

In The Island escape room is piloot Lupidus onderweg naar het mysterieuze eiland waar Professor Andersson voor het laatst naartoe is gegaan. Deze professor zou het dichtst bij de oplossing tegen klimaatverandering zijn. Aan jullie dus de taak om Lupidus zo snel mogelijk naar het eiland te brengen en het mysterie op te lossen! Doe dit zo snel mogelijk en haal op deze manier zo veel mogelijk geld op voor Serious Request 2021 en daarmee het WWF.

Tijdens de escape room ontvang je verschillende papieren in een envelop die je op tafel moet verspreiden, hierna maken jullie via de server contact met piloot Lupidus. Zo kunnen jullie contact houden en de oplossingen aan hem rapporteren. Op deze manier kun je het spel spelen wanneer het jou het beste uitkomt! Het spel duurt gemiddeld 90-180 minuten en is geschikt voor jong en oud. Bestel hem nu voor de feestdagen voor maar €24,50! 

Door het spelen van de escape room haal je ook nog eens geld op voor het Wereld Natuur Fonds!


18 t/m 24 december sluiten 4 DJ's van 3FM zich op in het glazen huis, op deze manier willen ze aandacht vragen voor klimaatverandering en zo geld ophalen voor het WWF. Elke speler die meedoet aan de escaperoom zorgt dat Escaping meer geld doneert aan het WWF! Los zo snel mogelijk de puzzel op en haal zo veel mogelijk geld op. Heb je elke puzzel binnen de tijd opgelost? Dan kun je in totaal 10,-  doneren aan het WWF alleen al door de escape room te spelen.

Alle escape rooms van The Island die in de periode t/m 9 januari 2022 worden gespeeld doen automatisch mee, waarna escaping op 10 januari 2022 de donatie zal doen. Waar wacht jij nog op?