Evian water zorgt op de warmste dag ooit voor verkoeling in Breda

De temperaturen blijven maar stijgen! Bij evian dragen ze graag een steentje bij om samen deze tropische temperaturen te trotseren. Daarom hebben ze besloten om morgen (25 juli) even geen water te verkopen in de binnenstad van Breda (de thuisstad van evian NL). In plaats daarvan zullen ze morgen vanaf 12.00 uur water uitdelen in het Valkenberg park en men informeren over een gezonde manier van hydrateren met deze extreme temperaturen.

Tropische temperaturen

 evian zorgt morgen op de warmste dag ooit voor een gezonde hydratatie en de nodige verkoeling door gratis water uit te delen aan de inwoners en bezoekers van de binnenstad van Breda.

Bij evian weten ze dat water de gezondste manier van hydratatie is. Gezien de tropische temperaturen is het echter nog belangrijker om genoeg water te drinken. De kans op uitdroging is met deze temperaturen groter dan normaal.
evian deelt naast water ook een informatieve flyer uit om men hier van bewust te maken. Gezond hydrateren helpt bij de regeling van onze lichaamstemperatuur en draagt bij aan de normale fysieke en cognitieve werking.

Tom van Esch (Brand Manager evian Nederland): “Met deze hoge temperaturen blijft het een uitdaging om de vraag naar water te beantwoorden.
Desondanks voelen wij ook de verantwoordelijkheid om tijdens deze extreme weersomstandigheden tijd vrij te maken om men te informeren over, maar ook te helpen met gezond hydrateren.