Excursie naar Zuivelboerderij De Driehoek

Zuivelboerderij De Driehoek levert zijn kaas aan het Tuinhuis van Charlotte en neemt jou graag mee op zaterdag 9 november voor een rondleiding in hun stal.

ga mee naar de zuivelboerderij in oosterhout

Kom op zaterdag 9 november naar Boerderij Wolfslaar en ga van 14:00 tot 16:00 uur mee met de Zuivelboerderij in Oosterhout. Je kunt je aanmelden via: wolfslaar@breda.nl (kosten: € 6,50 p.p., kinderen tot 4 jaar gratis). De rondleiding is inclusief koffie/thee en wat lekkers. 


Al 30 jaar is de Zuivelboerderij actief in de melkveehouderij en sinds 2015 maken zij abdijkaas op het terrein van de Sint Paulus Abdij. Passie voor het werk is belangrijk en dat proef je terug in de producten. De rondleiding geeft uitleg over het bedrijf en de werkwijze ervan. Je krijgt uitleg over het proces van kaas maken en krijgt een kijkje in de kaasmakerij. Je wandelt over het prachtige kloosterterrein en ziet de koeienstallen van binnen. Na afloop is er de mogelijkheid om in de boerderijwinkel rond te kijken, een kaasje te proeven en een heerlijk stuk abdijkaas te kopen voor thuis of als cadeau.

In deze tijd probeert iedereen mee te werken aan de vermindering van de CO2 uitstoot en Zuivelboerderij De Driehoek is daar een prachtig voorbeeld van. Met het inkopen en gebruik van lokale producten dragen zij sterk bij aan de CO2 uitstoot vermindering. Zo zijn er minder voedselkilometers en dragen zij bij aan de sociale duurzaamheid.