Experience blog: Forlle`d Performance behandeling bij PUUR Huidinstituut

Even relaxen? Dan zit je aan het juiste adres bij Puur Huidinstituut! Puur Huidinstituut heeft 2 vestigingen rondom Breda, eentje in Prinsenbeek en de andere in Oosterhout. Ik onderga een Forlle`d Performance behandeling bij Puur Huidinstituut in Prinsenbeek. Deze behandeling zorgt voor de verjonging van de huid van binnenuit. Het is een intensieve maar een heerlijke ontspannende behandeling tegelijkertijd. Ik kan niet wachten om straks weer met een stralende en jonge huid naar buiten te lopen.

 

Bij binnenkomst word ik vriendelijk ontvangen door Edith en Bertine. Ik krijg een lekker kopje thee en maak kort kennis met Bertine. Bertine begeleidt mij naar de behandelkamer. De behandelkamer biedt een hele frisse en lichte uitstraling wat zorgt voor een ultiem relaxt gevoel. Door het gebruik van verschillende producten ruikt het er ook nog eens heerlijk. 

We beginnen met een korte intake om zo tot de juiste behandeling van mijn huid te komen. Ik geef aan dat ik weinig moeilijkheden heb op wat lichte vlekjes, lichte rimpels en een wat drogere huid na. Bertine legt uit dat oudere vrouwen vaker met een collageen daling te maken hebben. Collageen supplementen dragen bij aan het herstellen en ondersteunen van de huid en vermindert huidveroudering. Verder bespreken we hoe ik mijn huid onderhoud en dagelijks reiniging. 

Na de intake gaan we verder met het analyseren van mijn huid. Dit doet Bertine aan de hand van de skin analyser. Dit apparaat meet de verschillende waardes van de huid op vochtigheid, talg productie, poriën, huidvlekken, rimpels, acne en het keratine gehalte. Dankzij de analyse kom ik steeds meer over mijn huid te weten. De skin analyser geeft aan dat het vocht- en vetgehalte in mijn huid erg laag is en dat de huid droog is. Samen kijken we naar de geschikte behandeling die zorgt dat de huid straks weer gaat stralen. 

We komen tot de conclusie dat we de Forlle’d Performance behandeling gaan uitvoeren. Forlle’d is een innovatief huidverjongingsconcept uit Japan. Het is het eerste en het enigste merk wat een Nobel prijs gewonnen heeft. Het bestrijdt chronische huidveroudering van binnenuit. De hyaluronzuurmoleculen dringen tot diep in de huid door wat zorgt voor elasticiteit en een vochtboost. Precies wat ik nodig heb! Naast dat er gebruik wordt gemaakt van een high tech skincare wordt deze behandeling gecombineert met een heerlijke wellness ervaring. De complete behandeling wordt uitgevoerd met de producten van Hyalogy en Ph-formula. Ik kan niet wachten. 

De behandeling begint met een reiniging van mijn huid aan de hand van de re-purerance wash. Deze foam voelt erg zacht aan en wordt verspreid over mijn gezicht en decoletté aan de hand van twee dunne kwastjes. 

Vervolgens gaat Bertine verder met een peeling van Ph-formula. Doormiddel van deze peeling gaan de huidlagen wat meer open staan wat zorgt dat de huidproducten zometeen beter opgenomen kunnen worden. Ze begint met een pre-peeling en gebruikt daarna de uiteindelijke peeling. Nadat de peeling geslaagd is, wordt de huid nagekeken op onzuiverheden. 

Het p-effect essence product wordt na de peeling aangebracht op mijn gezicht. Dit product bevat de hyaluronzuurmoleculen die ervoor gaan zorgen dat mijn huid jonger en meer vochtrijk oogt. Binnen enkele seconden zie ik mijn huid al gladder worden. Wauw, wat een mooi effect heeft dit product! Terwijl ik wacht tot het product volledig ingewerkt is, krijg ik een heerlijke massage waarbij bindweefsel technieken uitgevoerd worden voor een nog strakkere huid. 

Nadat het product volledig is ingetrokken wordt er een platinum masker bestaande uit 2 delen op mijn gezicht gelegd. De platinum deeltjes zorgen voor de bescherming van de cellen van invloeden van buitenaf. We finishen deze heerlijk behandeling met een platinum daycream en eyecream om zo tot de bescherming optimaal te maken. 

Wat een verbluffend resultaat! Mijn huid ziet er niet alleen jonger en vochtrijk uit maar daarnaast ben ik ook nog eens helemaal ontspannen. Bertine brengt mij nog een glaasje water en een lekker bakje nootjes. Eenmaal terug bij de balie plan ik gelijk een volgende afspraak in. Ik kan niet wachten om weer langs te gaan bij PUUR Huidinstituut!