Experience blog: Nachtmode bij Livera

Voor mij is Livera al lang geen onbekend terrein meer. Eerder was ik er namelijk al op bezoek tijdens mijn zoektochten naar het perfecte lingeriesetje en een nieuwe bikini. Dit keer kom ik voor iets heel anders; nachtmode!

Life is better in pyjamas

Nachtmode om van én in te dromen, dat is waar ik vandaag op zoek naar ben. Want wat is er nou lekkerder dan je na een lange (werk)dag in je pyjama, huispak of slipdress te hullen!? Ik neem alvast een kijkje en sta versteld van het ruime aanbod aan nachtmode. José helpt me vandaag op weg tijdens mijn zoektocht. Lees je mee?


De winkel van Livera staat er weer prachtig bij. Naast de nachtmode waar ik vandaag voor kom, hangt de winkel weer vol met de meest prachtige lingeriesetjes van merken als onder andere Chantelle, Passionata, Femilet en het eigen merk Livera. Een ware lingerie-hemel!

Leuk om te weten is dat Livera een presentatie-tafel heeft waarop je iedere zes weken een volledig nieuwe nachtmode-collectie vindt. Uiteraard speciaal afgestemd op het seizoen. Laten we beginnen met wat items van deze speciale collectie!

Mijn oog valt op een prachtig 4-delig set in een mooie oud-roze kleur van het eigen merk Livera. Deze set bestaat uit een lange broek, top met lange mouwen, vest én een sjaal. De set is opvallend zacht, gemaakt van natuurlijke vezels en zit als gegoten. Zeker tijdens de koudere wintermaanden is deze combinatie dankzij de verschillende lagen een echte aanrader. 

Omdat de eerste set zo goed in de smaak is gevallen, ben ik benieuwd naar meer van deze heerlijke combinaties. Op bovenstaande foto heb ik wederom een set aan van het eigen merk Livera. Dit keer in een mooie, grijs-blauwe kleur. De set bestaat uit een lange broek, nachthemd en wederom een sjaal. 

Een leuk aspect van deze sjaal is dat hij voorzien is van armsgaten. Daardoor kun je de sjaal ook gebruiken als omslagdoek. Heerlijk!

super-fluffy

Tijd voor iets anders! Ik trek een comfortabel en vrolijk gekleurd nachthemd aan met een speels accent. Het nachthemd is blauw-wit gestreept en heeft een vrolijke afbeelding van een pinguïn op de borst. Omdat ik nogal een koukleum ben, trek ik snel een bijpassende badjas aan. Ook deze beschikt namelijk over een leuk Pinguin-motiefje! De badjas is super-fluffy en ik wil hem eigenlijk niet meer uit!


Ook van het merk Femilet verkoopt Livera een aantal mooie items. Zo pas ik een kort broekje met bijpassend hemdje in een mooie blauwe kleur, gemaakt van het materiaal Modal. Modal heeft als eigenschap zeer vochtabsorberend en sterk te zijn en voelt daarnaast heerlijk zacht en soepel aan.

Het setje beschikt over een paar leuke aspecten. Zo heeft het hemdje dubbele schouderbandjes en subtiele, transparante details aan de voorkant. Dit setje is perfect voor de minder koude nachten óf gewoon voor mensen die niet graag te veel aan hebben tijdens het slapen.

Toch een beetje te fris? Dan trek je er toch een warme badjas bij aan? Livera verkoopt verschillende badjassen en kimono's in een hoop verschillende kleuren en materialen. Op bovenstaande foto heb ik naar mijn verwachting de meest warme en zachte badjas aan. Dit is toch om jaloers op te worden!?

zo zacht dat het letterlijk door je handen glijdt

Een van de meest exclusieve merken bij Livera is Chantelle. Hiervan laat José een sexy, verleidelijke slipdress zien. De stof is zo zacht dat het letterlijk door je handen glijdt en de afwerking is werkelijk prachtig. Misschien niet alledaags, maar een absolute eye-catcher en musthave voor een speciale gelegenheid. Wedden dat jij je hierin op en top vrouw voelt?

Een wat minder verleidelijke, maar zéker niet minder comfortabele outfit heb ik hierboven aan. Deze turquoise trui wil ik na het aantrekken, het liefst nooit meer uit! Ik waan mezelf al op de bank, bij de openhaard met een lekkere kop thee tijdens de wintermaanden die eraan komen. Heb jij het net zo snel koud als ik? Aanrader!


What's up next? Nou, dit nachthemd met minimal print van Livera! Dit nachthemd is gemaakt van 100% katoen en beschikt over knoopjes en is daarmee gemakkelijk aan en uit te trekken. Daarnaast heeft het nachthemd een leuk kraagje én een borstzakje aan de voorzijde. De zachtroze afwerkingen zorgen voor een schattige oogopslag.

Leuk om te weten is dat Livera standaard een selectie nachthemden verkoopt waarvan je er twee mag uitkiezen voor maar €30 in totaal! Deze nachthemden zijn er in verschillende prints en zowel met lange als met korte mouwen. Alle nachthemden zijn gemaakt van zacht katoen en daarmee zowel warm genoeg voor koude nachten als luchtig genoeg voor de warmere zomeravonden!

Zoals hierboven verteld worden er ook een aantal prachtige kimono's verkocht bij Livera. Heerlijk wanneer je net uit de douche komt, of juist om over je nachtmode te dragen! Hoe mooi is bovenstaande kimono met bloemenprint en pastelkleuren?


Als laatste pas ik een pyjama van Femilet. De zachte, tweedelige set valt soepel en is lekker warm. De witte biesjes aan de zijkant zorgen voor een sportief tintje en maken het geheel net een beetje meer bijzonder. 

Ondanks het feit dat ik natuurlijk niet voor de eerste keer over de vloer kom bij Livera, verbaast het me toch keer op keer hoe veel er schuilgaat achter de collectie en alle producten. Bij Livera kom je niet 'even snel wat te kopen', je wordt er áltijd met veel aandacht en passie geholpen!

Al met al, ik ben blij en verlaat met een brede glimlach en een goed gevulde tas de winkel aan de Lange Brugstraat. En nu? Nu ga ik héél snel mijn nieuwe items aantrekken voor ik wegzak in de bank met een grote kop thee! José en team; bedankt en tot snel weer!