Experienceblog: Gold Treatment bij Attirance

Attirance: dé specialist in huidverbetering. De salon is gelegen in het gezellige Ginneken, aan de Dillenburgstraat in Breda en heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van huidverbetering en huidverzorging. Ik ging langs en onderging een 'Gold Treatment' van het Spaanse merk 'Alissi Brontë' welke zich richt op celvernieuwing en huidverbetering; ideaal voor de rijpere huid.

WIN BINNENKORT VIA FB of instagram EEN gold treatment, met als afsluiting de Beauty Angel ELT én een huidavies t.w.v. €150 BIJ ATTIRANCE

Bij binnenkomst word ik direct hartelijk ontvangen door huidexpert Mariëlle en kijk ik mijn ogen uit. De salon is strak en modern ingericht, maar toch heel gezellig. Ik krijg wat te drinken aangeboden en neem plaats op de sofa waar ik uitleg krijg over de producten en behandelingen die je zoal kunt ondergaan bij Attirance. Mariëlle vertelt me dat we zo gaan beginnen met een huidmeting, om op die manier te bepalen welke behandeling er toegepast zal gaan worden.

Een huidmeting is bij Attirance voor iedereen gratis en vrijblijvend

Eenmaal plaatsgenomen in een van de zes behandelruimtes begint Mariëlle met de huidmeting, welke bij Attirance voor iedereen altijd gratis en vrijblijvend is. Tijdens een dergelijke meting worden onder andere het vocht- en vetgehalte, de PH-waarde én het melanine en erytheem gehalte gemeten. Gelukkig is de uitkomt van mijn huidmeting helemaal in orde en kan de behandeling worden bepaald.

Mariëlle besluit aan de hand van de uitkomsten, vandaag de 'Gold Treatment' van het Spaanse merk 'Alissi Brontë' toe te gaan passen. De producten van dit "glam eco" merk zijn 100% biologisch en ecologisch. Eigenaresse van Attirance - Marijke Stoop - importeert dit merk vanuit Spanje om het zo in Nederland op te markt te zetten. De gold treatment is ideaal voor de rijpere huid en pakt huidveroudering, fijne lijntjes, rimpels en huidvermoeidheid grondig aan. 

Mijn huid voelt nu al heerlijk zacht aan

De behandeling begint met een intensieve reiniging door middel van 'gold foam'. Deze voelt heerlijk zacht en schuimig aan op mijn gezicht en heeft de geur van rozen. Nadat de gold foam is aangebracht wordt het schuim met een warmte kompres van mijn gezicht verwijderd.  Mijn huid voelt nu al heerlijk zacht aan. 


Vervolgens krijg ik een heerlijke scrub door middel van de 'diamond peel'. Deze peeling doet direct haar werk en voelt door de diamantpoederdeeltjes wat droog aan, dit is ook de bedoeling. Na het aanbrengen van de diamond peel gebruikt Mariëlle twee magneetbollen om mijn doorbloeding te stimuleren en aanwezige afvalstoffen af te voeren. Na het opnieuw aanbrengen van een warmte kompres kunnen we door naar de volgende stap van de behandeling.

Mariëlle brengt nu 'gold nutriv' met de hand aan op mijn huid. De gold nutriv zorgt ervoor dat alle producten die hierna aangebracht worden, beter opgenomen gaan worden door mijn huid. Het design van de producten van de gold treatment oogt ontzettend luxe, alleen ernaar kijken is al fijn!

de Rolls Royce onder de crèmes

De Gold Treatment zou de Gold Treatment niet zijn als er geen écht goud in zou zitten. Daarom legt Mariëlle een aantel 24K goudblaadjes op mijn gezicht welke daarna in worden gemasseerd met de 'diamond gold pearl' crème. Deze crème is de Rolls Royce onder de crèmes en geeft een subtiel botox effect.

Nadat de goudblaadjes geheel door mijn huid zijn opgenomen krijg ik een heerlijke gezichtsmassage. Ik ben ultiem ontspannen en zou hier het liefst de hele dag willen blijven liggen, wát een verwennerij! Na de massage wordt een voedend serum met daarin arganolie en hyaluronzuur aangebracht.

minder diepe lijntjes en mooiere contouren

Na het ontspannen is het is tijd voor een bindweefselmassage, ook wel omschreven als ‘fitness voor het gezicht’. Met een bindweefselmassage verbeter je de conditie van de huid. Door de diepere huidlagen te masseren wordt de doorbloeding gestimuleerd en krijg je onder andere minder diepe lijntjes en mooiere contouren. Rimpels, kraaienpootjes, littekens en pigmentvlekken worden minder zichtbaar.

Na de bindweefselmassage worden mijn hals en gezicht voorzien van het zogeheten 'gold mask'. Dit masker bevat hematiet welke helpt de weerstand van mijn huid te verhogen. Het masker mag nu tien minuten intrekken en zal mijn huid een échte boost geven.

Deze lamp gaat de strijd tegen huidveroudering aan

Alsof dit alles nog niet genoeg was, krijg ik ook nog de kans gebruik te maken van de 'Beauty Angel ELT'. Deze lampen gaat de strijd tegen huidveroudering aan met infrarood licht en geeft huid nieuwe energie. Tevens zorgen de lampen er voor dat de huid meer collageen en elastine gaat aanmaken, dit past helemaal in het healthy aging concept van Attirance. Mijn gezicht wordt voorzien van een soort vliesmasker welke zorgt voor het vochtherstel in mijn huid. Zo bevat deze onder andere cellulose en hyaluronzuur, een lichaamseigen stof die vocht bindt.

een zijdezachte, gekeurde dagverzoring

Nadat ik me even op een andere wereld waande onder de ELT-lamp krijg ik nog een heerlijk verstevigend 'beauty gold serum'. Dit serum is eveneens verrijkt met goud en hematiet en geeft een mooie glans. Hierna wordt nog wat 'addict eye & lip' aangebracht rondom mijn ogen en op mijn lippen, heerlijk verzachtend. Hierna wordt nogmaals de 'diamond gold pearl' aangebracht en wordt mijn gezicht voorzien van een Factor 50 met de ultra protection & color BB cream welke mijn huid ook nog eens beschermd tegen de zomerzon. Om als laatste ook nog mijn lippen een intensieve verzorging te bieden, smeert Mariëlle deze in met de 'Blistar 24K'. Ook deze beschikt over hyalouronzuur en voelt heerlijk zacht aan.

ik kan er weer helemaal tegenaan

Na de gehele Gold Treatment voelt mijn huid zachter, steviger en frisser aan dan ooit. Dit is echt een next level beautybehandeling en absoluut en aanrader voor iedereen die zijn of haar huid wil oppeppen en fijne lijntjes, rimpeltjes en huidveroudering én vermoeidheid tegen wil gaan. Mariëlle voorziet mijn gezicht voor vertrek nog even van een beetje make-up en ik kan er weer helemaal tegenaan. Attirance; bedankt!

Benieuwd geworden naar wat deze prachtige salon nog meer te bieden heeft? Neem dan een kijkje op de website of neem telefonisch contact op via 076 - 520 18 15