Experienceblog : Olaplex behandeling bij Indulge


Vandaag zijn we uitgenodigd door de eigenaresses Trista & Lianne bij kapsalon Indulge cuts & colours in hartje Etten-Leur voor een Olaplex behandeling. Bij Indulge draait alles om kwaliteit en aandacht. De perfecte haircut, kleuring, styling of een intense boost van beschadigd haar, zij brengen je haar in topconditie!

(Foto: Trista links en Lianne rechts) 

Bij Indulge worden we van harte welkom geheten door Femke, ze begroet ons vriendelijk en vraagt of we wat willen drinken. We ontvangen een heerlijke capuccino met een chocolaatje. Daarna lopen we mee naar één van de stoelen in de kapsalon.

De treatment bestaat vandaag uit een Olaplex behandeling. Deze treatment is bedoeld voor beschadigd en/of chemisch behandeld haar. Olaplex is de doorbraak op het gebied van haarverzorging en zorgt ervoor dat gebroken zwavelverbindingen in het haar weer aan elkaar gehecht worden. Dit geeft een buitengewoon sterk, glanzend, maar bovenal supergezond haar waarbij haarbreuk verleden tijd zal zijn.

De Olaplex behandeling bestaat uit drie onderdelen. Ik ben zelf erg benieuwd wat voor invloed het op mijn haar heeft. Allereerst wordt de ‘NO.1 Bond Multiplier’ van Olaplex aangebracht op de zonet vochtig gemaakte lengtes van mijn haar. Dit product versterkt en beschermt het haar. Voor een intensieve voeding en reparatie en beschermt het haar tegen chemische behandelingen. Ze brengen de crème aan, waarna je hem 10 minuten moet laten inwerken.  Hierna gaan we verder met NO.2; de ’Bond Perfector’.

De tweede stap gaat verder met de Bond Perfector. De Olaplex No. 2 Bond Perfector zorgt ervoor dat beschadigd haar direct behandeld en hersteld wordt, zonder dat het ten koste gaat van andere behandelingen zoals het blonderen, verven en permanenten. Zo krijg je het sterkste, meest glanzende en gezondste haar dat mogelijk is! De Bond Perfector moet wat langer intrekken dan zijn voorganger, 20 minuutjes. Na deze 20 minuten is het tijd om het uit te spoelen. We mogen plaats nemen bij de wastafel en genieten hier van de ontspannende massage die de stoel geeft. Het haar heeft op dit moment al zoveel glans en voelt zacht aan.


Na het wassen en conditionen van het haar met de heerlijke producten van Fuente, is het tijd om afscheid te nemen van de dode puntjes. De schaar wordt erin gezet en we kunnen eigenlijk niet anders dan uitkijken naar het eindresultaat! Het haar is zacht en glanst als nooit te voren! Het allerfijnste is dat het resultaat van de behandeling blijvend is. De producten die Femke voor het haar gebruikt zijn van Fuente. In de shampoo van Fuente 'Trigo' zit proteïne dit werkt positief op de elasticiteit van het haar en zorgt er voor dat fijn en futloos haar weer stevig en veerkrachtig wordt. Daarnaast gebruikt zij ook de conditioner van Fuente,  Rhassoul leave-in conditioner. Dit geeft het haar souplesse en zorgt voor een makkelijke doorkambaarheid. 

Het haar wordt gedroogd door middel van de ‘Max Pro Infinity Hairdryer’ Deze droger zorgt er voor dat het haar snel droogt. Tijdens het knippen en föhnen geeft Femke advies over welke producten we wel en niet kunnen gebruiken voor het haar. Ze geeft advies over de verschillende shampoo die Indulge verkoopt. Bij Indulge zien we gelijk dat persoonlijk advies erg belangrijk is. Het is dan eindelijk tijd voor het eindresultaat. Het haar is zo mooi geworden en we zijn blij met het resultaat. Bij Indulge maken ze altijd een voor en na foto. Dit delen zij graag op de socials.

Na de behandeling krijgen we de Olaplex NO.3 Hair Perfector mee naar huis. Dit zorgt voor glans, structuur en zachtheid. Het herstelt het haar van binnenuit en voedt en hydrateert het haar voor een optimaal resultaat. Femke verteld dat ze werken met een Olaplex strippenkaart. Je kunt dan drie keer terug komen voor €150,-. Al met al; een groot succes! Wij zijn echt ondergedompeld in professionele aandacht.


Kunnen jij en je haar een heerlijke dosis wellness gebruiken? Indulge heeft de beste behandelingen voor jouw haar. Maak een afspraak met Indulge zij leggen je graag in de watten met hun professionele aandacht.