FAIM; het knappe en smaakvolle winkelzusje van Boerschappen

FAIM is een mini winkeltje op het Faam-terrein en is het winkelzusje van Boerschappen. FAIM verkoopt smaakvolle groenten, vlees dat tijd en ruimte heeft gekregen, delicatessen die op smaak zijn, dagverse vis en fruit dat op smaak geoogst wordt. 

Faim is niet zomaar een winkel!


FAIM levert jouw dagelijkse boodschappen van de lokale boer en checkok bij jouw thuis! Dit is precies zoals Boerschappen al jaren te werk gaat, maar bij FAIM kan je zelf kiezen wat je wil eten! Een winkeltje vol met producten, dáár waar het ambacht vandaan komt. Zo verkopen zij verse buffelmozzarella uit Italië en zoete perziken uit Midden-Frankrijk, maar ook gemarmerd rundvlees uit België en vongole uit de Adriatische Zee. Ja! Hier kan je lekker eten!

DAAR WAAR HET AMBACHT VANDAAN KOMT!


FAIM betekent honger in het Frans. FAIM is het knappe en bourgondische zusje van Boerschappen, dat héél goed eten verkoopt! Ook is FAIM dé plek waar dagverse producten van lokale en niet-lokale boeren, smaakvolle delicatessen van échte ambachtslieden en uitermate goede smaakmakers samenkomen. Puur en echt, dat is FAIM!