Fissa076: De succesvolle eerste editie van het feest voor tieners in Breda

Op 31 maart vond de eerste editie van het tienerfeest Fissa076 plaats in Breda bij ONSTAGE. Het feest, dat georganiseerd werd door een groep enthousiaste jongeren, was een groot succes en trok meer dan 80 tieners uit de regio.


Fissa076 vond plaats in de nieuwe uitgaansgelegenheid in Breda: ONSTAGE, en bood een avond vol muziek, photobooths en entertainment. Er waren optredens van een grimeuse artiest, de TikTok-influencer en DJ Joyliana (16) en jonge Bredase dj-talenten.


Naast de muziek en de kans om zelf achter de dj-booth te staan, kregen de tieners exclusieve toegang tot een gedecoreerde kleedkamer, waar tieners selfies en groepsfoto's konden maken en delen op social media met de hashtag #Fissa076. Ook was er een bar met de lekkerste mocktails én een snackbar waar tieners terecht konden voor een frietje.


De organisatie van Fissa076 is erg blij met het verloop van het feest. "We hebben veel publiciteit gekregen omdat er voor deze jongeren zo weinig te doen is. Dit concept geeft jongeren te wennen aan de normen en waarden van het uitgaan. Voor de eerste editie hebben we uitgepakt met een grimeuse en een volle line-up met dj’s. We wilden jongeren op onze creatieve plek echt verrassen met onze creatieve ruimtes en entertainment. "Op naar de volgende editie", aldus William Watts, een van de organisatoren achter Fissa076.


Het team achter Fissa076 kijkt nu al uit naar de volgende editie van het tienerfeest op bevrijdingsdag 5 mei en belooft nog meer entertainment en verrassingen voor de tieners uit de regio.


Voor meer informatie en foto's van Fissa076 kun je terecht op de website en social media kanalen van het evenement.