Carnavals telefoonhoesjes!

In de kroeg tijdens carnaval kregen Fleur en Josine een geniale ingeving: Carnavaleske telefoonhoesjes, een musthave voor elke carnavaller! Wij spraken de dames over de collectie en mogen twee hoesjes verloten. 

Voor elke stad een andere collectie


Ze kennen elkaar al vanaf de basisschool en komen elkaar elk jaar met carnaval weer tegen op een vaste plek: Fleur ten Bokkel Huinink en Josine Vos, het brein achter carnavalshoesjes.nl. Tijdens carnaval, twee jaar geleden, is tijdens het hossen het idee ontstaan om ook ons meest dierbare bezit een carnavalesk tintje te geven. Fleur vertelt: ”Tijdens carnaval wordt er heel wat af geappt, selfies gemaakt, en gebeld als je je vrienden weer eens uit het oog bent verloren. Daarom dachten we: hier moeten we wat mee!”


”Carnaval duurt natuurlijk niet héél lang, maar de weg naar carnaval toe is gewoon heerlijk. Ieder jaar koopt iedereen weer een extra gadget, een aanvulling voor je verkleed outfit, emblemen voor op zijn of haar jas, maar waarom beginnen we niet gewoon al veel eerder met de voorpret? Dat dachten wij toen we deze telefoonhoesjes ontworpen, zo kun je al vanaf de elfde van de elfde naar de mooiste tijd van het jaar toeleven.” Aldus Josine.


De dames hebben maar liefst 4 verschillende hoesjes speciaal voor ons mooie Kielegat ontworpen. Daarnaast zijn er ook nog vier algemene Brabantse varianten, dus de keuze is reuze. De hoesjes zijn hier te bestellen. Houd onze Facebook en Instagram in de gaten voor een leuke win-actie omtrent deze hoesjes!