Onlangs geopend: Sawasdee Breda in het Ginneken!

Deze week opende Thais restaurant Sawasdee Breda haar deuren in het Ginneken! De nieuwe aanwinst voor het Ginneken heeft zich gevestigd in het pand waar voorheen Bontekoe zat. In twee maanden tijd kreeg het pand van binnen een totale make-over tot een sfeervol en warm restaurant.

De vijf sterren die de thuisbezorging kreeg willen we behouden!

Sawasdee is niet helemaal nieuw in Breda. Eigenaar Tom Keehnen en zijn vrouw Saa begonnen drie jaar geleden al met thuisbezorging vanuit hun huis de Haagse Beemden. De thuisbezorging was zo'n groot succes dat ze soms mensen moesten teleurstellen, omdat het te druk was. Daarom was het nu echt tijd voor een eigen restaurant. Het restaurant is meteen een schot in de roos gebleken: de eerste twee avonden was het meteen volle bak!

Het interieur van het restaurant is enorm sfeervol. Echte eyecatchers zijn het mooie Thaise behang uit Bangkok en het oranje plafond dat prachtig uitkomt bij de zwarte muren. In de keuken heeft Saa de leiding. Het keukenteam bestaat naast eigenaresse Saa nog uit 3 andere Thaise koks. Zij weten natuurlijk als geen ander hoe je Thais kookt, de echte Thaise smaken zijn dan ook echt gegarandeerd! Tom is te vinden als gastheer achter de bar.

Sawasdee Breda gaat voorlopig helaas niet bezorgen. Wil je toch thuis genieten van een lekkere Thaise maaltijd? Geef je bestelling dan telefonisch door en het team van Sawasdee laat je weten hoe laat je het kan afhalen.

Ben je nog op zoek naar een leuke baan in de horeca? Sawasdee is ook nog op zoek naar horeca-toppers voor in de bediening!

Ben jij enthousiast geworden? Reserveer dan snel een plekje! Het restaurant is geopend van woensdag tot en met zondag van 17.00 uur tot 22.00 uur, de keuken sluit om 21.00 uur.