Een kijkje bij de vernieuwde Belcrum Barbershop

Waar Belcrum Barbershop voorheen nog een stereotype Barbershop was met vooral elementen van marmer en eikenhout, is het nu een een warme en industriële ruimte die aanvoelt als een huiskamer. Belcrum Barbershop wordt gerund door Stefan en Michael, die vergezeld worden door pup Tony.


Belcrum Barbershop is geen typische Barbershop, direct bij binnenkomst voel je op je gemak in deze huiselijke sfeer. Neem terwijl je wacht plaats aan de grote houten tafel, of zak weg in een van de fijne banken. Belcrum Barbershop onderscheidt zich door de focus volledig te leggen op;

kwaliteit en persoonlijke aandacht voor elke klant. 

De Barbershop richt zich, zoals eigenlijke elke andere Barbershop, op heren. Stefan en Michael maken als eerste kapsalon in Breda gebruik van de exclusieve verzorgingsproducten van 'Esquire'. 

Bij Belcrum Barbershop kun je niet alleen terecht voor het knippen van je coupe; ook voor een 'Hot Towel Shave', 'Reshape Beardcut' of een 'Contour Beardcut' kun je plaatsnemen in een van de luxe barbierstoelen.

Al zin gekregen in een super relaxte behandeling bij deze barbers? 

Reserveer online bij Belcrum Barbershop met vermelding van 'Stappen&Shoppen', zo krijg jij 20% korting op jouw nieuwe coupe!