Good Mood met gratis studentenprogramma

Gemeente Breda organiseert samen met BUas, Avans Hogeschool, Curio en De Rooi Pannen een programma voor studenten in Breda. Het studentenleven in Breda is druk, gezellig en elke dag anders. Om studenten te helpen hun draai te vinden in de gezelligste studentenstad van Brabant en zich er helemaal thuis te voelen, is er het gratis studentenprogramma. Het programma is van 13 t/m 24 november, hier kunnen mbo- hbo studenten deelnemen aan GoodMood Breda. 

Voel je thuis in Breda
Door deel te nemen aan het programma maken ze kennis met clubs, verenigingen en sociaal-maatschappelijke organisaties in de stad, verbreden ze hun netwerk en leren ze de verborgen pareltjes van Breda kennen. Er zijn workshops, rondleidingen, etentjes, lezingen, exposities en sportactiviteiten: voor ieder wat wils dus. Alles om goede zin te krijgen: GoodMood!

Doelstelling
Door je in te schrijven voor de activiteiten van GoodMood proeven studenten niet alleen van de gezelligste studentenstad van Brabant, maar ontdekken ze ook wat bij hen past en hoe ze hun steentje kunnen bijdragen door zich te verbinden aan maatschappelijk betrokken organisaties. Het programma helpt ze bovendien op weg wanneer ze eens niet in een ‘good mood’ zijn door bruikbare tips en advies te geven. Een thuisgevoel is een belangrijke voorwaarde voor een inclusieve en gelijkwaardige studentengemeenschap. De kans om je talenten te ontplooien en daardoor je studie succesvol te doorlopen, vereist in de eerste plaats dat je je thuis, veilig en gewaardeerd voelt als student.

Mentaal
GoodMood geeft een positieve impuls aan het fysieke en mentale welzijn van studenten in Breda. Het biedt een platform, maakt studenten wegwijs en stimuleert gemeenschapsgevoel. Je thuis voelen in je studentenstad, is je thuis voelen in de samenleving. Gemeente Breda en het onderwijs werken samen aan een aantrekkelijke studentenstad.

Programma 
Vanaf 16.00 uur zijn er activiteiten op het gebied van sport, groen & duurzaam, ontmoetingen, DIY, clubs & spel, verdieping of kunst & cultuur. Het programma wordt zowel in het Nederlands als in het Engels aangeboden.

Het maakt niet uit als je nog niemand kent, want door mee te doen komt daar snel verandering in! Schrijf je in via www.goodmoodbreda.nl. Ga je studeren in Breda? Door Good Mood voel je binnen de kortste keren helemaal thuis!