Good Munchies Company: van foodtruck naar Foodhall

Samen met zijn vrouw en dochter runt Arjan Goedhart Good Munchies in de Foodhall. Na heel wat ervaring in de foodtruck en festivals als Lepeltje Lepeltje, Spullen & Smullen en Palm Parkies in Dordrecht waren zij toe aan een nieuwe stap. De foodtruck staat op stal, de Foodhall is alive!

Foodtruck op stal, foodhall alive

Arjan was zelf in de veronderstelling dat de foodtrucks gewoon binnen konden rijden in de Foodhall. Nada hij en zijn vrouw een bericht op Facebook zagen, opperde zijn vrouw om er eens te gaan kijken. Wat bleek? Het ging niet om foodtrucks, nee, iedere ondernemer zou echt een standje gaan huren in de Foodhall. Na veel hersenspinsels hebben ze toch de beslissing genomen om het te doen. En daar hebben ze tot op de dag van vandaag zeker geen spijt van!

Poffertjes & Bitterballen

In eerste instantie wilden ze zich gaan richten op vlees en worst, maar dat was snel van de baan. Van de Foodhall zelf hoorden ze dat iemand poffertjes wilde doen, maar dat dit niet doorging. Een uitgelezen kans, dachten Arjan en zijn vrouw.


De poffertjes waren snel bedacht, maar het voelde nog niet compleet. Totdat Arjan iemand uit Breda sprak die aangaf dat ze vaak op het terras zitten en dan altijd bitterballen betellen. Hij ontdekte Breda als bitterballenstad en het idee was er: poffertjes en bitterballen. 

De poffertjes zijn er met verschillende toppings, de bitterballen met verschillende smaken. Arjan heeft een samenwerking met een unieke leverancier van bitterballen, waardoor hij een kaart heeft waar bitterballen op staan die je hoogstwaarschijnlijk nog nooit hebt geproefd!