Gratis advies van de Brillenstylist bij Hans van der List Eyewellness

Hans van der List Eyewellness bestond onlangs 35 jaar en wie jarig is trakteert! Marije Gerdes, de Brillenstylist van Nederland en België, komt namelijk gratis Brillenstylingadvies geven in de winkel van Hans van der List. 

Toe aan een nieuwe bril?

Tijdens een Personal Shopping sessie met Marije krijg je professioneel advies op het gebied van kleur, vorm en gezichtskenmerken. Samen met Marije ga je op zoek naar iets dat écht bij je past en staat. Dus ben je toe aan een nieuwe bril en wil je een keer iets anders? Dan is deze sessie echt iets voor jou. Natuurlijk kun je tijdens de sessie ook een oogmeting laten uitvoeren of andere vragen stellen.

Voor zaterdag 6 juni werden door Hans van der List Eyewellness 9 sessies van 30 minuten weggegeven. Deze zaten echter al zo snel vol, dat er een extra datum aan komt! De exacte datum is nog niet bekend, maar wil jij graag uitgenodigd worden voor deze dag? Stuur dan een mailtje met je voornaam, achternaam en telefoonnummer naar info@hansvanderlist.nl, zodat je op de inschrijflijst terecht komt!