Griezelen in De Avenue Breda

Zin om een avondje te griezelen? Dat kan! Op vrijdag 25 oktober om 19:30 uur vindt eenmalig de Happy Halloween Dinnershow plaats in De Avenue. Het bloedstollend diner bestaat uit 4 gangen.

Zin om een avondje te griezelen?

Deze avond staat geheel in het teken van Halloween en is speciaal voor Halloween-liefhebbers. De Halloweenkarakters die o.a. de revue zullen passeren zijn : Morticia Adams (van the Adams Family) Malificent(van Doornroosje) The Gravedigger en vele anderen. Van Happy Halloween-items tot zombie horror. Alles komt aan bod in en wervelende show vol griezelige en grappige themanummers, dans, zang en special acts door Hurricane Hannah. De zang wordt o.a. verzorgd door Harold Verwoert die in diverse scare characters zal kruipen gedurende de show. 

Verkleed komen tijdens deze avond is geen verplichting, maar natuurlijk wel erg leuk! U draagt hiermee bij aan deze bijzonder spannende avond voor jong en oud, wie weet gaat u er deze avond vandoor met een leuke prijs! 

Zien wij u tijdens deze unieke griezellige avond terug bij ons in De Avenue? Voor meer informatie en tickets kijk op www.de-avenue.nl. 

Witches are welcome, maar wees gewaarschuwd...