Haagse Beemden Festival

10 Juni is het zo ver: de 2e editie van het Haagse Beemden Festival! Deze dag begint met het traditioneel hijsen van de Haagse Beemden vlag door wethouder Jeroen Bruijns om klokslag 10 uur bij WDS’19.

In de wijk zijn verschillende activiteiten uitgezet door deelnemende initiatieven. Neem 10 Juni eens de tijd om te kijken wat de wijk de Haagse Beemden nu ECHT te bieden heeft. In totaal bied de wijk 12 locaties aan waar je de stempel kan laten zetten. 

Vergeet niet uw stempelkaart af te laten stempelen op de locaties. je maakt namelijk met je behaalde stempels kans op een prijs. Hoe meer stempels, hoe groter de prijs. Denk aan een dinerbon, kortingsbonnen, en cadeaupakketten.

Neem het foldertje weer mee naar het eindfeest, waar je de stempelkaart deponeert bij de HB Events infotent aan de ingang van WDS’19 en wie weet wordt je naam nog omgeroepen om de prijs in ontvangst te nemen.

Voor het eindfeest geldt: neem je ID mee, hier kan op gecontroleerd worden! Mensen boven de 18 ontvangen een polsbandje bij de HB Events infotent (direct bij de ingang) waarmee alcohol gekocht kan worden. Nieuw is het gebruik van ruilbekers om de afvalstroom te beperken, en de wijk schoon te houden. Voor meer informatie klik hier.