De singelloop: 10x voorbereiden, hoe doe je dat?

Hét hardloop evenement van Breda staat weer voor de deur! Op zondag 7 oktober worden de straten van onze stad weer omgetoverd voor de stratenloop door het historisch centrum van Breda, langs de Singels. Dit jaar wordt de 33e editie georganiseerd van de Singelloop. Ben jij erbij? Of je nu voor de familieloop, 5 km, 10 km of misschien zelfs de halve marathon gaat… Een goede voorbereiding is het halve werk! Hoe kom je in vorm en waar kun je terecht voor advies op maat? We hebben dé hotspots met specialisten op het gebied van sport en voeding voor je op een rijtje gezet. 

Klaar voor de start… Af! 

Health advies breda

Health Advies Breda is een supplementen winkel in het centrum van Breda. Je krijgt er de beste service en advies op het gebied van gezondheid. Bij Health Advies kun je terecht voor een vrijblijvend advies over voeding en gezondheid. Samen met een persoonlijke coach wordt bepaald hoe jij je doel kunt bereiken en wat daar voor nodig is. 

VITAMINSTORE

Bij de Vitaminstore vind je een uitgebreid assortiment hoogwaardige voedingssupplementen, vitaminen, mineralen, superfood, kruiden, natuurlijke sportvoeding en afslankproducten. Ook kun je terecht voor o.a. slowjuicers, blenders en drinkflessen. Kom langs en krijg advies op maat afgestemd op jouw leefwijze en gezondheid. De Vitaminstore is gevestigd in het winkelcentrum de Barones.

Lopers Company By Berry's

Natuurlijk horen bij een goede voorbereiding ook de juiste materialen. Lopers Company by Berry's is de nummer 1 in lopen voor zowel beginners als gevorderden. Krijg advies van professionals en haal bij deze shop aan de Haagdijk alles in huis om te shinen aan de start van de Singelloop. 

Broeders gezondheidswinkel


Gezondheidscentrum Oosterhout is gevestigd aan de Mathildatraat. In dit unieke gezondheidscentrum bevinden zich diverse artsen en therapeuten. De artsen en therapeuten van het gezondheidscentrum zijn officieel geregistreerd en verbonden aan een beroepsvereniging. Hier haal je alles in huis voor een gezonde levensstijl, die wellicht net het verschil maakt tijdens de Singelloop. 

Sport 2000


Sport2000 is de hockey-, voetbal-, running- en fitness/training specialist van Oosterhout en omgeving, met het ruimste assortiment en een gespecialiseerd team helpen zij met plezier hun klanten!

ANYTIME FITNESS BREDA

Anytime Fitness, altijd in de buurt, altijd een goede workout, altijd open! Bij Anytime Fitness combineren wij jouw drukke schema en levensstijl. Met een Anytime Fitness lidmaatschap kun je op elk moment trainen bij alle Anytime Fitness clubs!

BLACK & WHITE SPORTSCLUB

Black & White Sportsclub is een Sportsclub die gespecialiseerd is in het geven van groepslessen. Zij zijn zeven dagen per week geopend en bieden het meest uitgebreide rooster van de regio met meer dan 100 lessen per week. Je mag komen wanneer je wilt, doen wat je wilt en blijven zolang je wilt! Kijk voor meer informatie op de website.

Willemsem sport

Klaarstomen voor die 10 km tijdens de Singelloop? Willemsen Sport nodigt je uit voor een gratis proefweek. Tijdens deze proefweek ervaar je zelf het complete gezondheidsaanbod in goede ambiance. Kwaliteit, persoonlijke begeleiding en jouw sportdoel staan altijd centraal bij Willemsen Sport. Start vandaag nog in Oosterhout! Voor meer informatie kijk op de website!