Help Onder de Molen Eten & Drinken door de coronacrisis heen

Op 1 maart zijn Noëlle en Teun gestart met 'Onder de Molen Eten & Drinken'. Een mooie kans tot een prachtige zaak, en ze hadden er dan ook veel zin in.  Ze konden niet wachten om op 1 april open te gaan! Daar dacht corona anders over...


De coronacrisis heeft deze startende horecaonderneming keihard geraakt; 5 maanden gedwongen sluiting, personeelskosten, vaste lasten die doorlopen, en een falend steunpakket voor starters maken deze stap voor hen noodzakelijk. Ze willen namelijk niks liever dan hun mooie bedrijf volgend jaar weer openen zodat ze er weer kunnen zijn voor Bavel en omstreken. 

Dit jaar hebben ze ontzettend veel positieve feedback mogen ontvangen en dat geeft veel vertrouwen voor de lange termijn, alleen moeten ze dan wel eerst op de korte termijn overleven. Daarom vragen ze je om hen te steunen door middel van een vrijwillige donatie, en er zo samen voor te zorgen dat zij jullie in 2021 weer kunnen ontvangen. Elke bijdrage wordt enorm gewaardeerd, en ze hopen deze periode zo snel mogelijk achter zich te kunnen laten! Klik hier om naar de doneerpagina te gaan.