Het Bredase BAAI heeft een Tripadvisor Travellers’ Choice Award gewonnen!

De Bredase hotspot BAAI is de trotse winnaar van een Tripadvisor Travellers’ Choice Award. Dit betekent dat BAAI bij de top 10% van restaurants wereldwijd op Tripadvisor hoort en deze award beloont restaurants die het afgelopen jaar consistent geweldige ervaringen hebben geboden aan hun gasten.


Juist in een uitdagend jaar als het afgelopen jaar is BAAI extra trots om een Tripadvisor Travellers’ Choice Award te mogen ontvangen. Door aanpassingen zoals een online bestelsysteem, het ruim opzetten van het terras en extra zitjes op het water heeft BAAI ervoor kunnen zorgen dat de veiligheid van gasten en personeel wordt gewaarborgd. 

BAAI is er enorm trots op dat deze inzet heeft bijgedragen aan de positieve ervaring van de gast. Sinds juni 2019 is BAAI geopend en kun je aan het Bredase water genieten van een lekker hapje en een drankje, maar ook van een complete bedrijfsborrel, de VrijmiBAAI en de culinaire avonden BAAI ons aan Tafel. Met een echt festivalsfeertje, bootjes die af en aan varen en fijne zitjes op en aan het water is BAAI de ideale plek voor een gezellige borrel.