Het is de dag van de dans 29 april!

Op 29 april vieren we 'de dag van de dans' en laten er in Breda nu een paar hele leuke dansscholen zitten die wij vandaag willen uitlichten! Denk je erover om ergens te starten met dansen maar heb je nog wat inspiratie nodig? Neem een kijkje in deze lijst! 

DANCE NATION 

Dance Nation is een toegankelijke en laagdrempelige plek waar volwassenen (tussen 18 tot 50+ jaar) samenkomen. Met lessen op het niveau van beginner en intermediate zetten ze fun altijd op nummer één! Dance Nation biedt onder andere lessen aan in Hiphop, Dancehall, Dance-Fit, Hiphop feminine (op high heels), Broadway jazz en modern/contemporary. Dansoptredens boeken of een openingsdans voor bruiloften kan bij Dance Nation ook!

YOURMOVES 

Bij Yourmoves kun je terecht voor een enorm aanbod aan leuke en sportieve workshops. Bekijk het ruime aanbod en beleef een avond met je vriendinnen, vol humor én om nooit meer te vergeten! Populaire activiteiten bij Yourmoves zijn twerklessen, Lapdance/striptease, Discodansen en Burlesque. Daarnaast kun je bij Yourmoves ook terecht voor een echte warkout met de BBB (buik, benen en billen) lessen! 

Paaldansstudio Dance Centre 

Plezier in sporten, in een omgeving waar je je thuis voelt! Bij Paaldansstudio en Dance Centre ben je op de juiste plek! De lessen zijn persoonlijk doordat er in kleine groepen getraind wordt en zo de docent de cursisten beter kan begeleiden. Paaldansen, Salsa, Aerial Silk (in doeken aan het plafond), buikdansen, twerk lessen, noem het maar op!