Experience blog: Holy!She

Sinds de zomer van 2022 weten veel mensen Holy!SHE in Etten-Leur te vinden. En dat is niet voor niets. Laura, onderneemster én moeder van twee kinderen, maakt met veel passie en plezier het mooiste van elke wenkbrauw. Of je nu komt voor stylen, waxen of verven, door jarenlange ervaring weet Laura precies wat je wenkbrauwen nodig hebben. In haar fijne studio mochten we langskomen voor een Full Henna Treatment. En jawel: daar waren wij erg blij mee!

Midden in het centrum van Etten-Leur vind je Holy!SHE. Je kunt je auto makkelijk kwijt in de parkeergarage, waardoor het ook voor mensen buiten Etten-Leur toegankelijk is. Bij binnenkomst ontmoeten we meteen Laura, die enthousiast vertelt over haar eigen onderneming: "In 2016 ben ik begonnen als wimperstyliste en dat heb ik later gecombineerd met wenkbrauwen. Na een korte pauze in verband met de geboorte van mijn eerste zoontje, begon het meteen weer te kriebelen. Ik wil doen wat ik het liefste doe: mensen mooi én blij maken. Toen is Holy!SHE ontstaan en ben ik voor mezelf begonnen.’’

Laura vind persoonlijk contact erg belangrijk en stemt altijd de verwachtingen af met de klant. Hierdoor kom je niet voor verassingen te staan en krijg je professioneel advies over je wenkbrauwen. We krijgen één van de combinatiebehandelingenn die de de Full Henna Treatment heet. De eerste stap van de behandeling is het bepalen van de juiste kleur van de henna.

Na de gekozen henna tint(en) worden gemengd zodat de juiste kleur ontstaat, terwijl jij heerlijk ontspannen in de stoel achterover ligt. Vervolgens worden je brows gereinigd en brengt ze een primer aan. Daarna worden de wenkbrauwen uitgemeten en de omtrek van de henna getekend. Het vullen van de wenkbrauwen kan beginnen! Laura: “Persoonlijk vind ik een ombre-effect het mooiste. Dit houdt in dat de aanzet van de wenkbrauw lichter is dan de staart. Zo behoud je het natuurlijke effect van de wenkbrauwen.’’ Op deze volgorde laat Laura nu ook de henna ook intrekken.

Tijdens het intrekken van de henna worden overige haren gewaxt en een deel geëpileerd om de wenkbrauw strak aan te zetten. Na verwijdering van de henna worden de laatste haartjes geëpileerd en de wenkbrauwen waar nodig nog bijgeknipt. Als final step worden je wenkbrauwen afgestyld met passende wenkbrauw producten. Het resultaat is een mooie wenkbrauw met pigment en een shape dat perfect bij jouw gezicht past. Henna blijft -afhankelijk van onder andere het huidtype- twee tot drie weken zitten. Ideaal voor het langere termijn effect dus!

Klanten mogen bij Holy!SHE een gezellige, fijne sfeer verwachten waarin ieder zijn of haar wens centraal staat. Laura: ‘‘Wat ik belangrijk vind is dat klanten zich gehoord voelen. Voorafgaand aan de behandelingen (vooral bij nieuwe klanten) vraag ik altijd wat hun wens is en wat ze verwachten. Vanuit dat oogpunt kan ik ze of iets anders adviseren of gehoor geven aan hun wens en deze zo zorgvuldig mogelijk met liefde uitvoeren.’’

Wil jij ook een behandeling bij Holy!SHE? Kijk dan op de website en maak gauw een afspraak.