Hotel Nassau Breda organiseert kindermiddag met Unicef

Woensdag 30 augustus klinken er, net als vroeger, kinderstemmetjes in de Kapel van Hotel Nassau. Dit jaar organiseert het hotel een feestelijke middag voor de jonge kinderen die momenteel in de Koepel verblijven.

De 'Associate Appreciation Week' is een jaarlijkse feestweek voor medewerkers van Marriott hotels over de hele wereld. Om hen te bedanken voor hun inspanningen en bijdrage aan de uitzonderlijke gastbeleving. Naast teamactiviteiten voor de medewerkers van het hotel is het ook traditie ieder jaar een bijdrage te leveren aan een maatschappelijke organisatie.


Dit jaar organiseert het hotel een feestelijke middag voor de jonge kinderen die momenteel in de Koepel verblijven. Zij en hun begeleiders worden opgehaald met een sloep door Bootje Varen Breda. Eenmaal in Hotel Nassau staat hun één groot kinderfeest te wachten. Van een springkussen, tot schminken en film kijken met een heerlijke pannenkoek of suikerspin. Als kroon op de middag komt goochelaar Jan Smulders de kinderen vermaken met een show.

Zowel Unicef als Bootje Varen en Jan Smulders omarmden het initiatief direct. Belangeloos en met enthousiasme werken de partijen samen om de kinderen een middag te bezorgen die ze niet snel zullen vergeten.