Hotel Nassau Breda organiseert “meat & greet”

Het gaat goed met het hotel! Na een stille periode borrelt en bruist het weer in de mooie oude gangen, de bar en restaurant. Ook staat de Kapel weer met grote regelmaat op zijn kop tijdens de meest uiteenlopende evenementen. Aan gasten geen gebrek dus! Maar wel aan medewerkers. 

Ze kunnen natuurlijk heel hard roepen dat ze de allerleukste vacatures hebben. Een hecht team van medewerkers die iedere dag met passie hun werk doen, of dat je komt te werken in het beste hotel van Brabant. Maar dat pakken ze nét even anders aan.

Ze nodigen je gewoon uit om hun gast te zijn. En trakteren natuurlijk. Samen met je/ of een vriend(in) genieten van een Nassau burger. Sfeerproeven dus, oftewel een voorproefje op je nieuwe baan! 

Maandag 16 mei ontvangen ze tussen 17.00 en 20.00 uur iedereen die interesse heeft om bij Hotel Nassau Breda te komen werken. Met zijn/ haar gast natuurlijk. En vertellen met liefde over wat het werken bij Hotel Nassau nou zo bijzonder maakt.

 Aanmelden voor de ‘Meat & Greet’ kan door een mailtje te sturen naar:
didi.vandrunen@hotelnassaubreda.nl 

Over Hotel Nassau Breda, Autograph Collection by Marriott

Hotel Nassau Breda is een uniek lifestyle hotel midden in het bruisende centrum van bourgondisch Breda. Op een historische katholieke bodem, daar waar vroeger sober geleefd werd staat nu ‘belevenis’ centraal. Dit vormt een prachtig contrast met de hoogwaardige services en faciliteiten. Geen mens is ongevoelig voor de onschuldige én schuldige geneugten van het leven. Voor wie alles uit het leven wil halen is slapen een zonde. Je komt niet naar Hotel Nassau Breda om te slapen, maar om dromen te beleven.