Hotel Nassau Breda wederom bekroond tot beste hotel van Noord-Brabant

Met blijdschap mocht het hotel, voor het tweede achtereenvolgende jaar, de award in ontvangst nemen. Hotel Nassau valt dit jaar zelfs dubbel in de prijzen; Hotels.nl rijkte namelijk niet één, maar twee awards aan hen uit: Beste hotel van Noord-Brabant én een eervolle tweede plaats in de top drie van Nederland. Gasten beloonden Hotel Nassau met een mooie reviewscore van 9.4.


Joost van der Minne, General Manager van het hotel, is trots: “De erkenning van gasten voor ons team is fantastisch! Zeker in deze afgelopen periode waarin onze medewerkers bezig zijn geweest met veel andere dingen is het een kroon op ons werk. We kijken met positiviteit en vol energie uit naar alles wat komen gaat”.

Het is bijzonder fijn te noemen dat de gastwaardering even hoog is gebleven. Terwijl de restaurants en overige faciliteiten door de maatregelen gesloten waren. “Ons team vindt het heerlijk om nét dat beetje extra te doen om het verblijf onvergetelijk te maken. Nu alles weer mogelijk is genieten wij dan ook net zo erg als onze gasten!” 

Over Hotel Nassau Breda, Autograph Collection by Marriott Hotel Nassau Breda is een uniek lifestyle hotel midden in het bruisende centrum van bourgondisch Breda. Op een historische katholieke bodem, daar waar vroeger sober geleefd werd staat nu ‘belevenis’ centraal. Dit vormt een prachtig contrast met de hoogwaardige services en faciliteiten. Geen mens is ongevoelig voor de onschuldige én schuldige geneugten van het leven. Voor wie alles uit het leven wil halen is slapen een zonde. Je komt niet naar Hotel Nassau Breda om te slapen, maar om dromen te beleven.