Huidspecialiste van PUUR Huidinstituut: Marijn de Jong is genomineerd voor de Beauty Award

Huidspecialiste Marijn de Jong is genomineerd voor de Beauty Award namens PUUR Huidinstituut! Van alle inzendingen behoort zij tot de top 3 van Nederland en heeft zij de finale bereikt! De Beauty Award is dé vakprijs binnen de beautybranche. 

Er kan niet gestemd worden; het gaat niet om het aantal volgers of vrienden dat je hebt. Deze award draait volledig om kwaliteit op het gebied van PR, marketing, ondernemen, organisatie, bedrijfsvoering, commercie en uiteraard vaktechnische vaardigheden. Alle aspecten worden beoordeeld door de vakjury. Het winnen van een Beauty Award is een droom van vele beautyprofessionals. Er is hard gewerkt aan de inzending voor de Beauty Award. Marijn heeft een eigen PUUR-glossy aangeleverd, met daarin alle antwoorden op de vragen van de jury. Volledig in stijl, helemaal PUUR! Op vrijdag 8 december heeft de Mystery Guest een bezoek gebracht aan de vestiging in Oosterhout. Op 19 januari kreeg Marijn te horen dat zij tot de top 3 van Nederland behoort en bereikt daarmee de finale. Nu volgen de jurygesprekken en het interview. De gala-uitreiking voor de Beauty Award categorie ‘salonmedewerker van het jaar’ zal plaatsvinden op zondag 21 april.

Marijn de Jong begon acht jaar geleden als stagiaire en vergezelde eigenaresse Edith als klein meisje toen zij de behandeling van haar moeder uitvoerde. Marijn heeft zich ontwikkeld tot een hoogopgeleide huidspecialiste met diverse specialisaties, waaronder acne, laserontharing, camouflagetherapie voor roodheid en pigment, (medische) peelings, huidverjonging en huidverbetering. Bovendien is Marijn gespecialiseerd in huidverzorging bij mensen met kanker.

Als instituutmanager regelt zij voorraadbeheer, onderhoud aan apparatuur, inventarisaties, huidspecialisten en stagiaires begeleiden, content creëren voor sociale media, blogs schrijven, trainingen geven en neemt ze administratieve taken op zich. PUUR Huidinstituut heeft nog veel plannen voor de toekomst, waar Marijn zeker deel van zal uitmaken! Hoe dan ook, podium of niet, in de top 3 van Nederland staan is al erg waardevol en een bekroning op het werk bij PUUR Huidinstituut en de expertise van Marijn.