Kaatje Jans: Interessant voor de delicatessen liefhebbers!

Je kent het misschien wel. Het moment dat je de Hoge Vucht binnen loopt en heerlijke geuren ruikt. Je loopt op dit moment de goede richting op, namelijk naar de vers gebakken, rijkelijk belegde broodjes en de heerlijke kazen van Kaatje Jans. Maar ze hebben natuurlijk nog veel meer... Eerlijk het is heerlijk! Lees gauw verder. 

Kaatje Jans Breda Noord is een delicatessenwinkel en heeft een breed assortiment aan binnen- en buitenlandse kazen, vleeswaren, lekkernij en wijnen. De winkel van Hans en Rianne is een echt familiebedrijf en zit in het winkelcentrum de Hoge Vucht. Hans is al 25 jaar ondernemer en krijgt hulp van zijn zoons die later het bedrijf willen overnemen. Sinds 1 augustus is hun zoon Boudewijn in de zaak komen werken met het doel om samen verder te gaan! 

Bij Kaatje Jans letten ze op de kwaliteit en innovatie van het product en de uitstraling. De winkel heeft een gezellige sfeer, goede gastvrijheid en de juiste kennis voor het vak.  

Het is na al die jaren nog steeds erg leuk en gezellig

Het is dubbel feest bij Kaatje Jans! Volgende maand bestaat de winkel 25 jaar in het winkelcentrum de Hoge Vucht. Hans en Rianne staan al die jaren elke dag weer met een glimlach in de winkel. Het contact met de klant is voor de winkel heel belangrijk en ze staan altijd klaar om een gezellig praatje met je te maken.  

Kaatje Jans heeft onlangs de gehele winkel verbouwd en het assortiment uitgebreid. Hans en Rianne wilde de winkel uitbreiden om zo een complete winkel samen te stellen voor de klant. En wat zijn ze blij met het eindresultaat! Zijn jullie ook zo benieuwd hoe het eruit ziet? Hans en Rianne kunnen niet wachten om jullie te verwelkomen en hebben tijdelijk leuke openinsaanbiedingen die je niet wilt missen. 

Kaatje Jans heeft het assortiment helemaal uitgebreid, meer Belgische bieren, belegde broodjes en kazen. De buitenlandse kazen vallen super goed in de smaak en gaan als een speer! Op de maandagmiddag verkopen ze meer kazen dan op de zaterdag. De buitenlandse kazen komen uit heel Europa, waarvan die uit Italië en Frankrijk het meest populair zijn. 

Ook de noten zijn verrukkelijk bij Kaatje Jans. Dit assortiment is ook uitgebreid naar veel meer verschillende mixen. De noten worden bij de winkel zelf gebrand en vervolgens gemixt. Deze huisgemaakte noten van Kaatje Jans moet je proeven!

Bij Kaatje Jans zijn zoveel lekkernijen dat je niet weet waar je moet beginnen. Het is een complete winkel waar ze nu ook elke dag veel heerlijke broodjes bezorgen. Het bedrijf gaat mee met de trends, zo kun je nu heerlijke tapasplanken via hun facebook pagina bestellen. Op de nieuwe website die over ongeveer vijf weken online komt heb je meer mogelijkheden om uit te kiezen. Hans en Rianne passen het uitgebreide assortiment aan bij de nieuwe website en gaan verder met de mooie ontwikkelingen van het bedrijf!

Kaatje Jans is een unieke winkel en wil zich graag onderscheiden. Zo heeft de winkel wel 130 verschillende soorten vers gesneden vleeswaren. Je kunt bij Kaatje Jans bijvoorbeeld ook halve onsjes bestellen. Daar zijn de supermarkten jaloers op!

Kaatje Jans zoekt collega's!
Lijkt jou het leuk om het team van Kaatje Jans te versterken? Ze zijn wegens de drukte op zoek naar zaterdaghulpen. Heb jij gevoel voor smaak, kwaliteit en humor? Dan is dit de baan voor jou! Bekijk hier de vacature!