J'adore Vintage is verhuisd!

Ruim één jaar geleden opende J'adore Vintage haar deuren in de Sint Annastraat in Breda. Na een bewogen eerste jaar is J'adore Vintage onlangs verhuisd naar een groter pand aan de overkant van de straat. 

J'adore Vintage opende begin vorig jaar haar deuren aan de Sint Annastraat. In corona tijd een nieuwe zaak openen is alles behalve makkelijk, maar toch is de winkel in deze tijd druk bezocht. Vaak stonden er rijen voor de deur. De winkel van J'adore was klein qua oppervlakte en daarom konden ze niet veel mensen in de winkel ontvangen vanwege de 1,5m regel. Precies om deze reden is J'adore Vintage verhuist naar de overkant in het voormalige pand van Shaboot. Jouw favoriete vintage kleding winkel is dus nog steeds te vinden in hetzelfde leuke en historische straatje in Breda.

Bij J'adore Vintage weet je zeker dat je met een uniek item naar buiten loopt. Ze zijn gespecialiseerd in kleding uit de jaren 70, 80 en 90. In de collectie, die wordt ingekocht én verkocht, gaat het om handgemaakte kledingstukken of designerkleding. Wat het aanbod van J'adore Vintage zo bijzonder maakt, is dat er van alle artikelen maar één item is. 

Benieuwd naar de nieuwe winkel? Volg ze dan op Instagram en wees als eerste op de hoogte van de verhuizing en opening.