Je bent van harte welkom bij Vier Hoog Breda

Leuk bericht! Ondanks de aangescherpte maatregelen kan je bij Vier Hoog Breda terecht voor een toffe activiteit. De bowlingbanen, het lasergamen én de escaperooms zijn voor jou geopend. 

Natuurlijk houden ze zich ook hier aan de getroffen maatregelen. Helaas mogen er geen hapjes en drankjes geserveerd worden en is het ook niet toegestaan om eigen eten en/of drinken mee te nemen. Hoe ze dit verder doen lees je hieronder per activiteit. 

Bowlen
Een bowlingbaan is bedoelt voor maximaal 4 personen. Ben je niet aan de beurt om te gooien? Blijf dan zitten en sta pas op als je mag gooien. Reserveer hier een baan!

Lasergame
Alleen mogelijk voor huishoudens of kinderen jonger dan 13 jaar. Een sessie lasergamen duurt 20 minuten waarvan 12 minuten speeltijd. Ga jij de strijd aan? Reserveer dan hier!

Escaperoom Take48
Alleen mogelijk voor huishouden, 4 personen. Gewapend met kabels betreden jullie een televisiestudio om deze weer volledig werkend te krijgen. Een koud kunstje toch? Maak hier een reservering voor deze spannende escaperoom. 

Escaperoom Base48
Alleen mogelijk voor huishouden, 4 personen. In deze unieke escaperoom gaat jouw team samen met ANNA, het brein van de militaire basis, op zoek naar antwoorden. Lukt het jou om te ontsnappen? Reserveer hier.

Ontspanning nodig of gewoon een leuke activiteit in de herfstvakantie? Dit is de ideale oplossing!