Jessica kleurt Breda!

Sinds enkele weken is er een nieuwe kapsalon geopend aan het stadserf, de van oorsprong Vlissingse Jessica van Oorschot heeft al een succesvolle salon in Zeeland maar wilde graag dichter bij de randstad ondernemen. Omdat zij ook een voorliefde heeft voor het bourgondische leven koos zij logischer wijs voor Breda! 


In het charmante pand aan het Stadserf bevond zich voorheen een uitzendbureau, toen dat vrij kwam wist Jessica dat zij haar plek had gevonden, inmiddels is het pand volledig omgetoverd naar een hippe, moderne salon. Jessica heeft veel klanten uit Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en wilde daarom centraler zitten dan het afgelegen Vlissingen. Tevens is zij freelancer bij het haarproducten merk Matrix waar zij trainingen en shows voor geeft. Jessica ontwikkeld zelf ook kniptechnieken bij nieuwe trends en geeft namens Matrix wereldwijd workshops. 

Jessica onderscheid zich van de meeste salons doordat zij kiest voor hoge kwaliteit, creativiteit en vernieuwing binnen de laatste haarmode en binnen de wens van haar klant. Alles om de klant nóg mooier te maken! Naast het knippen is Jessica ook bedreven in het kleuren van haar, visagie en wenkbrauw behandelingen. 

Op de locatie in Breda kan je ook terecht voor een hapje en een drankje, dit alles van een holistische kaart. De reden hiervoor is dat veel klanten na het werk langsgaan bij Jessica en dan met een hongerig gevoel plaatsnemen. Jessica werkt niet als enige kapster & visagist in Breda. Zij heeft nog 1 andere collega welke ook drie dagen in de week in Breda werkt. Voorlopig is de salon 3 dagen per week geopend maar dit zullen snel meer dagen worden!

Jessica werkt ook nog 2 dagen in Vlissingen om te waarborgen dat de hoge kwaliteit behouden blijft. Op termijn zal het team in Breda ook zeker uitgebreid worden. In Breda werkt Jessica bij voorkeur op afspraak om teleurstelling van de klant te voorkomen, bel dus even voordat je langsgaat! 

Aanstaande zaterdag 3 december organiseert Jessica haar eerste workshop in Breda waar zij met de nieuwe Mineralogie Cosmetics lijn zal laten zien hoe je met deze producten op de nieuwe trends kan inspelen!


Jessica van Oorschot
Stadserf 6
Breda

Geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 - 21.00

http://www.jessicavanoorschot.nl/
https://www.facebook.com/jessicaoorschot