Jeugdmusical 100% COCO komt naar Breda

100% COCO, de populaire boekenreeks van Niki Smit, komt naar het theater met een eigen musical! De voorstelling haakt in op actuele maatschappelijke thema’s en is voor iedereen herkenbaar. 100% Coco de musical komt op maandag 3 mei om 19.30 uur naar het Chassé Theater in Breda. 

Cast
Claudia Kanne (bekend van SpangaS) speelt Coco, Suzanne Pleiter (studeert musicaltheater aan de Frank Sanders Akademie) speelt Alicia en Jerre van Anholt (studeert musicaltheater aan de Frank Sanders Akademie) speelt Bruno. De voorstelling wordt geschreven door Daniël Cohen (Rent, Spring Awakening, Brugklas de Musical) met muziek van Fons Merkies (Flikken Maastricht, De Luizenmoeder, Brugklas de Musical) en regie van Anne de Blok (Brugklas de Musical). De voorstelling wordt geproduceerd door Morssinkhof Terra Theaterproducties.

Het verhaal
Coco is gek op mode en draagt haar compleet eigen stijl. Ze droomt ervan een beroemd stijlicoon te worden. Maar als ze op de eerste schooldag door haar kleding wordt uitgemaakt voor Coco de Clown, besluit ze haar vintage jurkjes, panterlaarzen en streepjessokken thuis te laten en als grijze muis door het leven te gaan. Anoniem houdt ze een modevlog bij als de Style Tiger. De vlogs worden een hit, zou ze dan toch een stijlicoon worden? En zou Bruno, de eigenzinnige jongen van school, haar eindelijk zien staan?

Van de makers van Brugklas de Musical. 
Voor meer informatie en kaartverkoop: www.cocodemusical.nl