Finalisten zijn bekend van Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje 2019

De finalisten van Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje zijn bekend! Dit jaar pronken er niet tien, maar elf namen van professionele bakkers en slagers op de welbekende lijst. Natuurlijk zijn wij nu erg benieuwd wie er dit jaar het lekkerste worstenbroodje heeft!

gift nog mar 'n worstebrôôjke

Omroep Brabant is dit jaar voor de 23e keer op zoek gegaan naar Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje. Alle bakkers, slagers, leerlingen en thuisbakkers konden zich aanmelden. Velen kijken hier al een heel jaar naar uit! De jury moest daarom ook heel veel worstenbroodjes proeven voordat ze er eindelijk uit waren. Voor het eerst zijn er dit jaar elf finalisten in plaats van tien. Dat komt doordat twee professionele bakkers gelijk zijn geëindigd.

Bakkerij Jong Deli in Teteringen en Jumbo De Bresser in Baarle-Nassau mogen zich dit jaar trotse finalist noemen! Op woensdag 27 maart krijgt de winnaar van Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje de wisseltroffee uit handen van Cora van Nieuwenhuizen, minister van Infrastructuur en Waterstaat. De winnaar krijgt niet alleen eeuwige roem en een troffee, maar ook garantie op een winkel gevuld met worstenbrood liefhebbers! Welke bakker wilt dat nou niet? Wij zijn in ieder geval erg benieuwd.