5 Jaar Breda Drijft!

Zondag 22 juli is het zover.... Dan mogen we eindelijk weer op onze opblaasbootjes en dieren het water weer op! Breda Drijft viert dan ook nog eens hun 5 jarig jubileum, dus kunnen we extra feest verwachten! Daarnaast hebben ze ook bekend gemaakt dat ze voor het eerst officieel gaan uitbreiden naar Utrecht, hier zal je 11 augustus volop rubberen bootjes vinden.

het spectaculaire rubberbotenfestival!


Met nog twee weken te gaan, is het aftellen tot Breda Drijft begonnen. “Het draaiboek ligt klaar, de line up is rond en we hebben op dit moment 90% van de tickets verkocht. Wij zijn er klaar voor!” aldus Thibaud van der Steen van Breda Drijft. Over die laatste 10% maakt Thibaud zich niet druk: “De verwachting is dat het warme weer voorlopig aanhoudt, dus de mensen die nog twijfelden kunnen zich nu ook gaan verheugen op een zomerse editie van Breda Drijft.”


Voor het vijfjarig jubileum wordt alles uit de kast getrokken om er een onvergetelijke dag van te maken. Net als vorig jaar zijn er drie podia op het water die dit jaar worden gehost door Ploegendienst, Daisy en poppodium Mezz. Eerder werd al bekendgemaakt dat de populaire act Bizzey van de hits JA! en Traag zijn opwachting maakt op het podium van Daisy. Wanneer het dagprogramma op het water ophoudt, gaat het feest traditiegetrouw verder op de afterparty bij Strand Binnen, met onder andere De Lievelings DJ's van je Zusje, Crookx en guilty pleasure Def Rhymz!

Alles uit de kast voor een onvergetelijke dag!


“Na vier succesvolle jaren in onze eigen stad is het nu tijd om het festival ook buiten Breda te gaan organiseren”, vertelt Thibaud trots. “Dat we nu naar Utrecht gaan is een droom die uitkomt!” Voor Utrecht Drijft wordt er een samenwerking aangegaan met Rubberboten Missie, de organisatie die het varen op de Utrechtse grachten eerder mogelijk maakte. Net als in Breda kan men in Utrecht zich opmaken voor een volwaardig festival met drijvende barren, verschillende podia met live muziek en volop entertainment. Utrecht Drijft vindt plaats op zaterdag 11 augustus 2018 van 13:00 tot 19:00 uur. De organisatie streeft naar 2.000 deelnemers.

Meer informatie en tickets voor Breda via de Facebook pagina: Breda Drijft
Meer informatie en tickets voor Utrecht via de Facebook pagina: Utrecht Drijft x Rubberbootmissie