Kalfjes knuffelen bij Zuivelboerderij de Driehoek!

Op 1 juli vind de open dag van Zuivelboerderij de Driehoek in Oosterhout plaats. De Driehoek is een echt familiebedrijf met passie voor boeren. Al dertig jaar wordt het melkveebedrijf gerund, sinds 2015 maakt de Driehoek ook haar eigen abdijkaas op het terrein van de Sint Paulus Abdij in Oosterhout. Een bijzonder bedrijf met een bijzondere ambacht! Jij bent uitgenodigd om een kijkje te nemen achter de schermen van de boerderij.

kalfjes knuffelen en bijzondere kaas proeven 


De ondernemers van Zuivelboerderij de Driehoek zijn jong en houden van een uitdaging. Zo ontwikkelde zij een unieke nieuwe kaas! Een ambachtelijke roodkorst abdijkaas, genaamd; Benedictus. Tijdens de open dag zie je hoe deze bijzondere kaas gemaakt wordt, natuurlijk krijg je ook de kans een stukje te proeven!



Naast zuivel is er meer te vinden op het landschap. Neem een kijkje in de stallen of ervaar de unieke streekproducten. Ook voor de kinderen is er volop vertier! Van traptractors tot een springkussen en van schminken tot kalfjes knuffelen. Een ideaal uitje voor het hele gezin. 

een geweldig uitje voor het hele gezin


De open dag vind plaats op het prachtige kloosterterrein van de Sint Paulus abdij. Een onvergetelijke middag op een bijzondere locatie. Een absolute aanrader! De kloosterlingen van de Sint Paulus abdij zullen ook rondleidingen gaan geven in de abdij.